Bewegen loont!

Beweeg jij genoeg? Maak kennis met de Fitcoin! Kom in beweging, spaar punten en kies een leuke beloning.

We weten allemaal dat bewegen goed voor ons is. Helaas is het niet zo vanzelfsprekend dat we dat ook genoeg doen. In de waan van de dag zitten we te vaak lange dagen achter het bureau en bewegen we veel te weinig. Omdat jouw gezondheid belangrijk is, willen we je extra motiveren om gezonde keuzes te maken.

Bewegen loont! Letterlijk.

Je bereikt de beste resultaten door kleine stappen te zetten in de richting van jouw gewenste doel. Voor iedere 1000 stappen of 10 minuten fietsen ontvang je 1 fitcoin. Hiermee kun je allerlei gezonde producten of diensten kopen. Daarnaast kun je jouw bewegingsstatistieken vergelijken met het gemiddelde van de organisatie. Wie heeft als eerste 1000 fitcoins verdient?!

Wist je dat je met het aanmaken van een account al 50 fitcoins oplevert!?

Download de app!

De It’s my life-app is snel en gemakkelijk te downloaden en installeren. Hieronder lees je hoe je dit kunt doen of bekijk de video onder aan deze pagina met instructies.

 1. Download de It’s my life-app in de Google Playstore of Appstore.
 2. Registreer je account door je naam en de community naam HEKKELMANVITAAL2022 in te vullenen kies vervolgens je wachtwoord.
 3. Maak je account compleet door rechts bovenin de app op het persoon icoontje te klikken en de gegevens in te vullen.
 4. Koppel je stappenteller naar keuze. Is dit een Fitbit of Garmin? Dan kan dit met bluetooth. Apple Health staat standaard op je iPhone, dus deze kun je rechtstreeks koppelen. Google Fit kun je apart downloaden in de GooglePlaystore als deze nog niet op je telefoon staat.
 5. Heb je vooral zin om lekker te fietsen? Let dan goed op! Om fietsminuten te registreren volg je onderstaande stappen.

Bij gebruik van een Android toestel met Google Fit:

 • Open Google Fit en start een fietsactiviteit door onderin op de plus te drukken. Je telefoon houdt vanaf nu jouw route, en fietsminuten bij via GPS.
 • Na afloop van de fietstocht kies je ervoor om de activiteit te stoppen en op te slaan. Je fiets minuten zijn nu geregistreerd.

Bij gebruik van een Apple toestel met Apple Health:

 • Start met het installeren van Strava.
 • Zorg ervoor dat Strava synchroniseert met de Apple Health Kit, dit kan je in de instellingen van de app vinden.
 • Kijk voor de zekerheid bij je telefoon instellingen > privacy > gezondheid > bronnen, en check of fietsen aangevinkt staat.
 • Start vervolgens de fietsactiviteit in de Strava app. Je telefoon houdt vanaf nu jouw route, en fietsminuten bij via GPS. Na afloop van de fietstocht kies je ervoor om de activiteit te stoppen en op te slaan. Je fiets minuten zijn nu geregistreerd.

LET OP: Kies in de app voor een ‘gewone’ fietsrit. Een ander soort fietsrit (zoals de e-bike) wordt niet overgenomen in de Fitcoinapp.

Heb je vooral zin om lekker te fietsen? Let dan goed op! Om fietsminuten te registreren volg je onderstaande stappen.

 1. Vul je gebruikersinstellingen in, zoals geboortedatum en ‘fit-age’. Je kunt in dit gedeelte ook aangeven of je jouw scores wilt delen in het community scorebord en een fitcheck doen.
 2. Lopen en fietsen maar!

Veiligheid en privacy

It’s my life verwerkt jouw gegevens anoniem en veilig. De gegevens worden uitsluitend opgeslagen en gebruikt voor gebruik van de app, geheel volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In de privacyverklaring van It’s my life kun je hier meer informatie over vinden.

Onze community wordt beheerd door Sanne Heikens en Suzanne Kersten. De beheerders van de Hekkelman Bewegen Loont! Community kunnen alleen zien wat jij als deelnemer hebt gekocht uit de catalogus. Ook kunnen de beheerders jouw account verwijderen als dat nodig is, bijvoorbeeld bij uitdiensttreding. Als je ervoor kiest om je stappen en fietsminuten niet te delen met de rest van de community, dan blijft die informatie geheel afgeschermd van alle gebruikers, ook de beheerders.

Vragen?

Heb je vragen over fitcoins en/of het gebruik van de app? Neem dan contact op met Sanne of Suzanne!

Account verwijderen

Heb je toch geen behoefte aan een It’s my life account? Dan kun je je bij gebruikersinstellingen via de knop rechtsboven gemakkelijk zelf je account verwijderen.

Download de app!

@HEKKELMANVITAAL2022

Duidelijk Hekkelman.