blog

  Dag van de Scheiding – Vrijdag 8 september 2017

  Helmy Schellens
  Helmy SchellensPublicatiedatum: 5 september 2017
  Dag van de Scheiding – Vrijdag 8 september 2017

  Wist je dat er jaarlijks ongeveer 35.000 echtscheidingen zijn? En dat bijna de helft van de gescheiden personen achteraf zegt dat hij of zij de scheiding anders had willen regelen?

  De Dag van de Scheiding is een landelijk initiatief van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) om aandacht te vragen voor een goede, respectvolle scheiding. De 7e editie vindt dit jaar plaats op vrijdag 8 september. De dag staat in het teken van landelijke aandacht voor het belang van deskundige begeleiding bij een scheiding. Het uiteindelijke doel is om het proces rondom een scheiding te verbeteren, zodat partners met zorg en respect uit elkaar gaan. Bovendien wordt aandacht besteed aan de positie van kinderen in een scheiding.

  Hekkelman Advocaten neemt ook dit jaar deel aan de Dag van de Scheiding. Je kunt op vrijdag 8 september tussen 10:00 uur en 15:00 uur bij ons binnenlopen voor gratis informatie en advies omtrent scheiden en mediation en kennismaken met één van onze vFAS-advocaten en –mediators, Helmy Schellens-Stoks, Willemien Noordraven-Reijnen en Anouk van Dijk. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck te laten uitvoeren, waarbij helder inzicht wordt gegeven in de stappen die nodig zijn om een scheiding zorgvuldig en respectvol te laten verlopen.

  Wil je meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl.

  Over de vFAS

  De bijna duizend advocaten en mediators die lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen. De aan de vFAS verbonden advocaten/mediators onderscheiden zich door: kennis (o.a. een aanvullende driejarige specialistische vFAS-opleiding), kwaliteit (minimaal vijf jaar ervaring als advocaat) en specialisatie (o.a. jaarlijkse verplichte bijscholing). 

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Helmy Schellens-Stoks (h.schellens@hekkelman.nl), Willemien Noordraven-Reijnen (w.noordraven@hekkelman.nl) of Anouk van Dijk (a.van.dijk@hekkelman.nl). Wij verwelkomen je graag op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek aan de Prins Bernardstraat 1, 6521 AA te Nijmegen.