blog

  Podcast #1: Ondermijning, Wet Damocles en 13b Opiumwet - Franc Pommer

  Franc Pommer
  Franc PommerPublicatiedatum: 5 november 2020Laatste update: 22 december 2020
  Podcast #1: Ondermijning, Wet Damocles en 13b Opiumwet - Franc Pommer

  Met trots presenteren wij de eerste aflevering van de Hekkelman podcast ‘Duidelijke Taal’. Franc Pommer mag het spits afbijten om dieper in te gaan op de thema’s ondermijning, Wet Damocles en 13b Opiumwet.

  Dit is interview is net voor het uitbreken van de coronacrisis, begin maart, opgenomen. De Ondermijningsdag 2020 waar over gesproken wordt kon dan ook helaas niet doorgaan en is vervangen door de ‘Digitale Ondermijningsdag 2020’. Dit is een webinarreeks met 9 webinars en 10 sprekers waar het thema ondermijning vanuit verschillende perspectieven wordt bekeken. Uiteraard zijn alle webinars en deze podcast wel gericht op overheden, aangezien Hekkelman geen ondermijners bijstaat.

  Op 17 november 2020 geeft Franc Pommer een webinar dat volledig gaat over Wet Damocles. Het is uiteraard nog mogelijk om tot die tijd daarvoor in te schrijven via deze pagina:
  https://www.hekkelman.nl/evenementen/digitale-ondermijningsdag-2020/

  Veel plezier met het beluisteren van deze podcast! Mocht je nog tips hebben of een reactie willen geven, stuur even een mailtje naar marketing@hekkelman.nl.


   

   

  Mag ik je op de hoogte houden?

  Schrijf je in voor onze blog updates

  Claudia Lap