Seminar 'Actualiteiten AVG & AP'

  Datum:3 oktober 2019
  Tijd:14.00 - 17.00 uur
  Locatie:GelreDome, Batavierenweg 25, Arnhem

  Op donderdag 3 oktober 2019 organiseert Hekkelman advocaten en notarissen een praktijkmiddag over de actualiteiten ten aanzien van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

  Chantal Grouls, Monique Hennekens, Marieke Thijssen en Liesbeth Woolschot bespreken tijdens deze middag de actualiteiten rondom de AVG en de AP. Inmiddels zijn we ruim anderhalf jaar ‘onderweg’ met de AVG. Het is daarom tijd om de balans op te maken.

  Aan de orde komen de ontwikkelingen in de rechtspraak en de koers die de AP vaart op het gebied van handhaving, zoals de eerste boetes van de AP. Tevens zullen we aandacht besteden aan onderwerpen uit de AVG die lastig blijken te zijn in de praktijk. Denk aan de rechten van betrokkenen, zoals van klanten, burgers of werknemers.

  Bij de inschrijving heb je de mogelijkheid om te laten weten waar je binnen jouw organisatie tegenaan loopt, zodat wij deze onderwerpen tijdens de praktijkmiddag kunnen behandelen.

  Ben je privacy officer, functionaris voor de gegevensbescherming of zit je in een privacy-werkgroep? Dan is deze bijeenkomst zeker interessant voor jou.

  De praktijkmiddag vindt plaats in het GelreDome in Arnhem. Vanwege het praktische karakter van de bijeenkomst, is er plaats voor maximaal 80 personen. Wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan snel aan. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

  Programma

  13.30 – 14.00Ontvangst
  14.00 – 16.30Inhoudelijk programma
  16.30 – 17.00Afsluitende borrel