Kennisdag 2021

  Datum:2 november 2021
  Tijd:10.00 - 17.30 uur
  Locatie:Het Klooster Nuenen, Park 1, 5671 GA Nuenen

  Vorig jaar hebben we het even aan ons voorbij moeten laten gaan, maar dit jaar mag het gelukkig weer. Exclusief voor de organisaties waarmee wij via Bizob samenwerken, organiseren wij op dinsdag 2 november traditiegetrouw de jaarlijkse Kennisdag.

  Tijdens deze kennisdag praten Tycho Lam en Luuk Gerritsen praten je in Het Klooster (Nuenen) bij over actualiteiten op het gebied van het algemeen bestuurs(proces)recht en het omgevingsrecht.

  Actualiteiten Omgevingsrecht en de Omgevingswet

  De ochtend staat in het teken van actualiteiten Omgevingsrecht en de Omgevingswet. Aan bod komen de recente rechtspraak over bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen en de stikstofproblematiek bij ruimtelijke besluiten.

  Actualiteiten Bestuurs(proces)recht

  Het middagprogramma is gewijd aan actualiteiten bestuurs(proces)recht.Aan de orde zullen onder meer komen de recente rechtspraak over de toepassing van het Varkens in Nood-arrest, het belanghebbendebegrip en het relativiteitsvereiste.

  Aanmelden

  Wil jij graag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan snel aan. We hebben plek voor maximaal 60 personen.

  Deelname is gratis.