Kerstpakket 2019

  Welk kerstpakket kies jij dit jaar?

  Voor de meesten zijn de vakanties alweer voorbij en lijkt Kerst nog ver weg. Toch is het alweer tijd om door te geven waar we jou dit jaar mee mogen verblijden.

  Kies jij voor een kerstpakket, wijnpakket of een donatie aan het goede doel?

  Wil je geld doneren? Dan heb je de keuze uit de volgende twee goede doelen:

  1.AlLeS voor Bram:

  Twee jaar geleden heeft Bram, de zoon van onze collega Maria, de diagnose ALS gekregen. ALS is één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Een vreselijke klap voor hem, voor iedereen om hem heen en zeker voor zijn gezin, zijn vrouw Marleen en hun dochtertjes, Pien van 5 en Mees van 3. Een geneesmiddel is nog steeds niet ontdekt. Er moet daarom worden geïnvesteerd in onderzoek naar deze progressieve fatale ziekte. En dus dient er zoveel mogelijk geld opgehaald te worden voor Stichting ALS.

  Als tegenprestatie wordt daar een mooie sportieve actie tegenover gezet. Wat precies? Maar liefst 15 vrienden van Bram, waaronder zijn vrouw, zus, zwager, neef, nicht en veel vrienden gaan samen met Bram de Mont Ventoux in Frankrijk beklimmen, Bram zit daarbij op een tandemfiets! Het beklimmen van de Mont Ventoux doen ze op donderdag 11 juni 2020 tijdens Tour du ALS. Het doel is om hiermee € 24.000,- op te halen.

  Help je mee? Let op: als je kiest voor dit goede doel doneren wij de waarde van je kerstpakket aan AlLeSvoorBram!

  Klik hier voor meer informatie.

  2. KWF Kankerbestrijding:

  Ook de keuze voor het KWF als tweede doel is gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van collega’s. Het komt namelijk helaas te vaak voor dat wij worden geconfronteerd met het feit dat mensen uit de directe omgeving het moeten opnemen tegen deze ziekte. Immers, 1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. De kans is groot dat ook jij iemand kent. Help mee en steun kankeronderzoek, voor alle mensen die zijn geraakt door de ziekte. Van elke euro investeert het KWF 83 cent om de volgende doelen te realiseren: minder kanker, meer genezing en betere kwaliteit van leven.

  Klik hier voor meer informatie.

  We horen graag zo snel mogelijk je keuze voor het pakket, maar in ieder geval vóór 15 oktober aanstaande.

  Heb je nog vragen? Laat dit weten via marketing@hekkelman.nl