Online cursus 'Huurrecht woonruimte en bedrijfsruimte'

  Datum:1 april 2021
  Tijd:09.30 - 11.00
  Locatie:Thuis, of op je werkplek

  Op donderdag 1 april organiseert Hekkelman een korte online cursus over huurrecht woonruimte en bedrijfsruimte. De cursus bestaat uit twee onderdelen.

  Huurrecht woonruimte

  Gedurende het eerste onderdeel bespreken Marieke Thijssen en Anne van Wijk-Driessen de basis van huurrecht woonruimte. Hierbij komen ook enkele actualiteiten aan bod, zoals het wetsvoorstel dat de mogelijkheid van tijdelijke verhuur van woonruimte verder verruimt en de laatste rechtspraak over de huurrechtelijke gevolgen van sluitingen van standplaatsen en woonwagen door de burgemeester op grond van de Wet Damocles.

  Huurrecht bedrijfsruimte

  Tijdens het tweede onderdeel bespreken Auke Klomp en Renske Burgers de basis van huurrecht bedrijfsruimte. Bovendien gaan zij nader in op de (juridische) gevolgen van de coronacrisis op bestaande huurovereenkomsten en hoe jouw gemeente daarop kan anticiperen.

  Beide onderdelen worden in twee keer een half uur behandeld. Daarna heb je de gelegenheid om in twee breakout rooms te sparren met onze experts. Natuurlijk is er de mogelijkheid om tussendoor van breakout room te wisselen.

  Aanmelden?

  Heb je interesse om meer kennis op te doen over deze onderwerpen? Of wil je simpelweg jouw kennis opfrissen? Het aanmeldformulier tref je hieronder aan.

  De online cursus wordt verzorgd via WebEx.

  Deelname is gratis.

  Programma

  09.15 – 09.30 uur | Inloop
  09.30 – 11.00 uur | Inhoudelijk programma