Rondetafelgesprek 'Thuiswerken'

  Datum:Meerdere data beschikbaar
  Tijd:12.00 - 13.00 uur
  Locatie:Thuis, of op je werkplek

  De sectie Arbeidsrecht van Hekkelman blijft zich richten op het onderwerp thuiswerken. Zo gaan wij in op vragen als: op welke manier willen (en niet langer ‘moeten’) werkgevers thuiswerken gaan regelen? He vaak kunnen werknemers thuis gaan werken? Hoe creëer je een duurzame thuiswerkstrategie die meerdere jaren meekan? En hoe zorg je voor draagvlak voor je eigen thuiswerkstrategie?

  Rondom thuiswerken spelen cruciale juridische thema’s zoals werkgeversaansprakelijkheid en privacy een grote rol. Wie is verantwoordelijk op moment dat een werknemer vanwege het werken achter de keukentafel bijvoorbeeld last krijgt van zijn rug? Of wanneer een werknemer een burn-out krijgt omdat hij werk en privé niet kan scheiden? Hoe houdt je als werkgever toezicht op de thuiswerkplek, maar voorkom je een boete van de Autoriteit Persoonsgegevens wegens schending van de privacyregels? Een goed beleid dat deze onderwerpen regelt is essentieel.

  Rondetafelgesprekken

  Wij organiseren enkele online rondetafelgesprekken waarbij wij belangrijke thema’s met 5 tot 10 werkgevers willen bespreken. Als voorbereiding op het rondetafelgesprek, hebben wij een vragenlijst opgesteld over verschillende thema’s rondom thuiswerken, zodat we gerichter het gesprek kunnen voeren.

  De eerste rondetafelgesprekken willen we nog voor de zomervakantie plannen, namelijk op donderdag 1 juli, dinsdag 6 juli en donderdag 8 juli 2021 van 12:00 tot 13:00 uur. We maken later de data voor na de zomervakantie bekend.

  Heb je interesse om deel te nemen aan een rondetafelgesprek op één van de genoemde data? Geef je dan op via onderstaande button! De rondetafelgesprekken zullen plaatsvinden via Zoom.

  Aanmelden

  Wil je al direct verder praten over het onderwerp, of wil je ons advies, mail of bel dan gerust met onze advocaten van de sectie Arbeidsrecht.