Seminar 'Het UBO-register en de belangrijkste ontwikkelingen'

  Datum:23 november 2021
  Tijd:15,00 - 18.00
  Locatie:Fort Lent, Bemmelsedijk 4, 6663 KZ Nijmegen

  Fysiek bijeenkomen, het mag eindelijk weer! En daar maken wij bij Hekkelman maar al te graag gebruik van, want elkaar fysiek ontmoeten blijft de moeite waard.

  Daarom organiseren wij op dinsdag 23 november een interessant seminar over de belangrijkste ontwikkelingen omtrent het UBO-register. Uiteraard met een afsluitende borrel om rustig bij te kunnen praten en de ontwikkelingen van het afgelopen jaar te bespreken. Ben jij erbij?

  Het UBO-register en de belangrijkste ontwikkelingen

  Uiterlijk 25 maart 2022 moeten rechtspersonen en personenvennootschappen hun UBO in het UBO register hebben ingeschreven. In deze bijeenkomst praat onze gastspreker Birgit Snijder-Kuipers je bij over de laatste ontwikkelingen rondom het UBO-register voor rechtspersonen en vennootschappen.

  Aan de hand van praktische voorbeelden wordt ingegaan op het vaststellen van een UBO, de inschrijving in het UBO-register en de verplichte raadpleging van het UBO-register. Daarnaast wordt ingegaan op de verplichting die onder andere rust op belastingadviseurs, accountants, notarissen en advocaten om discrepanties tussen de UBO informatie die de klant verstrekt en de registratie in het UBO-register te melden (terugmeldplicht).

  Tot slot zal ook aandacht worden besteed aan een nog in te voeren tweede UBO- register, het UBO-register voor trusts en fondsen voor gemene rekening (FGR). Er is voldoende gelegenheid jouw vragen te stellen tijdens de bijeenkomst.

  Opleidingspunten

  Het is mogelijk dat deelname aan dit seminar voor jou opleidingspunten oplevert. In het kader van toekenning van opleidingspunten zal een bewijs van deelname en cursusmateriaal worden verstrekt.

  Aanmelden

  Wil jij graag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen omtrent het UBO-register? En heb je zin om weer eens te borrelen met collega’s en samenwerkingspartners? Meld je dan snel aan. We hebben plek voor maximaal 60 personen.

  Uiteraard houden wij rekening met de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Deelname is gratis!