Studiemiddag 'HR Benchmark Nederlandse gemeenten'

  Datum:Dinsdag 28 juni 2022
  Tijd:13.30 - 16.00 uur
  Locatie:Creative Valley (Utrecht CS), Stationsplein 32, 3511 ED Utrecht

  Bij veel HR-thema’s spelen arbeidsrechtelijke aspecten een grote rol. Ook bij gemeenten. Daarom organiseert Hekkelman op dinsdag 28 juni van 13.30 – 16.00 uur in Utrecht een studiemiddag over de nieuwe HR Benchmark Nederlandse gemeenten. Tijdens deze middag word je bijgepraat over actuele arbeidsrechtelijke issues die nu spelen bij gemeenten. Daarnaast heb je de mogelijkheid om jouw gemeente te spiegelen aan andere gemeenten en met elkaar de discussie aan te gaan.

  Een studiemiddag die je niet wil missen. Deelname is gratis!

  Klik hier om gratis deel te nemen

  HR Benchmark door Hekkelman

  Afgelopen half jaar voerde Hekkelman Advocaten dit kennisproject uit om in kaart te brengen waar gemeenten staan met toepassing van het arbeidsrecht. En waar zij concreet tegenaan lopen.

  Thema’s als een terugblik op de normalisatie, goed werkgeverschap, dossieropbouw, thuiswerken/hybride werken, arbeidsongeschiktheid, privacy, integriteit en diversiteit hebben we voorgelegd aan maar liefst 60 gemeenten. Door de input van deze 60 gemeenten hebben we nu een goed beeld van de stand in het land en de onderlinge verschillen en overeenkomsten.

  Kom je ook?

  We kijken ernaar uit om de resultaten te delen en om met jou en andere gemeenten de ontwikkelingen te bespreken. Hieronder vind je het programma.

  Programma

  13.00 – 13.30 uur | Ontvangst
  13.30 – 14.20 uur | Resultaten HR Benchmark
  14.20 – 14.45 uur | Discussie over resultaten en ervaringen
  14.45 – 15.00 uur | Pauze
  15.00 – 16.00 uur | Plenaire discussie aan de hand van stellingen
  16.00 – 17.00 uur | Borrel

  Deelname benchmark

  Meegedaan aan de benchmark? Dan ontvang je in de komende periode de uitslag van de benchmark en de individuele rapportage voor jouw gemeente. Wil je nog meedoen aan de benchmark om jouw gemeente te kunnen spiegelen aan de benchmark, stuur dan een e-mail naar onze collega Esmee van den Bosch (e.van.den.bosch@hekkelman.nl)

  Graag zien we je op dinsdag 28 juni!