Scheiden

Een scheiding is een ingewikkeld proces.  In een emotioneel lastige periode moeten belangrijke beslissingen genomen worden. Er zijn verschillende manieren om te scheiden. Een deskundige en zorgvuldige begeleiding bij die keuze is belangrijk. Die kunnen wij bieden. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

De echtscheidingsadvocaten van Hekkelman

Bij een scheiding moet veel geregeld worden. Denk aan regelingen voor de kinderen, alimentatie, financiën, pensioenaanspraken, de waardering van de onderneming. De keuzes hangen nauw met elkaar samen en kunnen grote juridische, financiële en fiscale gevolgen hebben. De echtscheidingsadvocaten van Hekkelman onderscheiden zich door hun specialistische kennis en ervaring op juridisch en fiscaal gebied, met name als er een onderneming in het spel is.

Onze kennis en vaardigheden zetten wij in om via overleg tot een regeling te komen óf via procedures. Zo nodig werken wij samen met de financieel adviseur en kunnen wij een kantoorgenoot inschakelen die gespecialiseerd is op het gewenste rechtsgebied.

Op welke manier scheiden?

Er zijn diverse manieren om te scheiden. U kunt samen een neutrale advocaat-mediator inschakelen of ieder naar een eigen advocaat gaan. Wij kunnen u bij elke vorm bijstaan. Zie voor de verschillende mogelijkheden de veelgestelde vragen. En kijk welke aanpak het beste bij uw situatie past.


Onderwerpen

Veelgestelde vragen Kinderen

Veelgestelde vragen Kinderen bij een scheiding

Meer
Veelgestelde vragen Scheiden

Veelgestelde vragen Scheiden

Meer

Recente publicaties