Wat komt er allemaal kijken bij een complexe reorganisatie? Hoe ziet de ideale arbeidsovereenkomst er uit en kan die zomaar worden gewijzigd? En waar moet je allemaal aan denken bij een ontslag op staande voet?

    Voor het antwoord op deze en dergelijke vragen is het verstandig om tijdig een gespecialiseerd advocaat in te schakelen. Met een praktische en oplossingsgerichte benadering en uiteraard juridische kennis, ben je bij ons verzekerd van hoogwaardige advisering en ondersteuning bij al jouw arbeidsrechtelijke vraagstukken.

    Onze advocaten genieten een uitstekende reputatie en zijn ervaren specialisten. Wij treden niet alleen op voor werkgevers, bestuurders en ondernemingsraden, maar ook de individuele werknemer staan wij graag met raad en daad bij.

    Het is raadzaam om in een vroeg stadium advies in te winnen. Daarmee kunnen namelijk veel problemen en (langslepende) procedures worden voorkomen.Het arbeidsrecht behelst een veelvoud aan regelgeving die bovendien door politieke besluitvorming aan verandering onderhevig is.

    Kijk hier naar onze specialisaties waarmee we jou mogelijk van dienst kunnen zijn. Bezoek ook ons blog Ondernemerszaken.