Faillissementen & Surseances van betaling

  Iedere ondernemer krijgt er wel eens mee te maken: een faillissement. Of het nu zijn eigen onderneming is, of het faillissement van een belangrijke debiteur. In de periode vóór en tijdens het faillissement is het belangrijk dat u weet wat op u afkomt.

  De voorbereiding

  Als u voorziet dat uw onderneming haar schulden niet meer kan voldoen, is het verstandig tijdig advies in te winnen om u voor te bereiden op een mogelijk faillissement of surseance van betaling. Een gedegen voorbereiding zorgt ervoor dat het risico voor de bestuurder van een onderneming wordt beperkt en een eventuele doorstart snel kan worden gerealiseerd.

  Faillissement van uw debiteur

  Als uw debiteur failliet wordt verklaard, betekent dit nog niet direct dat u uw geld kwijt bent. Het is in dat geval verstandig om direct actie te ondernemen en uit te zoeken of er mogelijkheden zijn de schade alsnog te voorkomen of te beperken.

  Ruime ervaring in faillissementen en surseances van betaling

  Of uw onderneming nu zelf in zwaar weer verkeert, of wanneer een debiteur failliet is verklaard, onze specialisten helpen u graag. Omdat wij ruime ervaringen hebben als curator in faillissementen, maar ook ondernemingen adviseren die betrokken raken bij een faillissement, kunnen wij u uitstekend begeleiden en adviseren.     Voor een overzicht van de verslagen in de faillissementen en surseances van betaling klik hier.

   

  Voor dit expertisegebied heeft Hekkelman de krachten gebundeld met Watson Law om meer waarde te kunnen bieden aan onze klanten. Dit doen we door gebruik te maken van elkaars specifieke kennis en ervaring. Lees alles over de samenwerking van Hekkelman en Watson Law op deze pagina.