Faillissementen & surseances van betaling

  Bijna iedere ondernemer krijgt wel eens met een faillissement te maken. Of het nu zijn eigen onderneming is of het faillissement van een belangrijke klant. In de periode vóór en tijdens het faillissement is het belangrijk om een goed beeld te hebben van je rechten, verplichtingen en van de risico’s.

  De voorbereiding

  Als je voorziet dat jouw onderneming haar schulden niet meer kan voldoen, is het verstandig tijdig advies in te winnen om je voor te bereiden op een mogelijk faillissement of surseance van betaling. Een gedegen voorbereiding zorgt ervoor dat het risico voor de bestuurder van een onderneming wordt beperkt en een eventuele doorstart snel kan worden gerealiseerd.

  Faillissement van jouw debiteur

  Als jouw debiteur failliet wordt verklaard, betekent dit nog niet direct dat je jouw geld kwijt bent. Het is in dat geval verstandig om direct actie te ondernemen en uit te zoeken of er mogelijkheden zijn de schade alsnog te voorkomen of te beperken.

  Ruime ervaring in faillissementen en surseances van betaling

  Of jouw onderneming nu zelf in zwaar weer verkeert, of wanneer een debiteur failliet is verklaard, onze specialisten helpen jou graag.

  Omdat wij ruime ervaring hebben als curator in faillissementen, maar ook ondernemingen adviseren die betrokken raken bij een faillissement, kunnen wij jou uitstekend begeleiden en adviseren. Klik hier voor een overzicht van de verslagen in de faillissementen waarin wij als curator optreden.

  Meer weten?

  Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jou graag verder.