Hekkelman advocaten en notarissen is hét kantoor voor overheidsgerelateerde juridische vraagstukken. Als huisadvocaat van verschillende (middel)grote gemeenten adviseren en procederen wij op dagelijkse basis over alle facetten van het overheidsbedrijf. Onze kennis en ervaring zetten wij ook in voor ondernemers en particulieren die een conflict hebben met de (gemeentelijke) overheid.

    Van regeldrukte naar resultaat

    Het overgrote deel van de wettelijke regels in Nederland betreft de relatie tussen burger en overheid. Binnen al die regeldrukte kan het soms een behoorlijke opgave zijn om iets ‘voor elkaar’ te krijgen. In onze dienstverlening vinden wij het belangrijk om overzicht te scheppen, en het praktische resultaat centraal te stellen. Wij streven naar concrete adviezen in heldere taal – of je nu ambtenaar of ondernemer bent.

    Gedreven door inhoud

    Onze advocaten publiceren met enige regelmaat in relevante (wetenschappelijk) tijdschriften, zijn als docent verbonden aan verschillende instituten en zijn veelgevraagde sprekers op seminars en andere evenementen.

    Actuele ontwikkelingen die relevant zijn voor de overheidssector signaleren wij op ons blog Overheidszaken. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.