Algemene voorwaarden

  Kleine lettertjes. Wie leest ze wel? Zekerheid geeft rust en vertrouwen. Dat de puntjes op de i staan, dat alles tot in detail goed geregeld is. Algemene voorwaarden zijn als de stiksels van een maatpak: zij houden de boel bij elkaar en zorgen ervoor dat het goed blijft passen. In wat vaak ervaren wordt als een grijze woordenbrij vind je evenzo vaak de adders onder het gras die een zaak kunnen maken of breken.

  Kennis van branches en aandachtspunten

  De advocaten van Hekkelman hebben oog voor detail. Wij adviseren onze cliënten regelmatig hun Algemene voorwaarden tegen het licht te houden en zonodig aan te passen. Tijden veranderen… en wetten niet minder.

  Algemene voorwaarden bevatten de basis voor contracten. Als het goed is, kun je daarop terugvallen. Voor het geval dat… Algemene voorwaarden zijn echter niet één pot nat. Elke branche heeft specifieke aandachtspunten. De advocaten van Hekkelman kennen die branches, en de bijbehorende aandachtspunten.

  Vragen?

  Heb je vragen over jouw algemene voorwaarden? Of wil je hulp bij het opstellen van deze algemene voorwaarden? Neem dan contact op met een van onze specialisten.