Commerciële huur & verhuur

  Verhuur van zorgwoningen, winkelruimten, onbebouwde grond voor een tankstation of van opslagruimte. Voor ieder object kunnen andere regels gelden. Onze specialisten zijn met die regels vertrouwd. Daardoor kunnen zij voor jou als huurder of als verhuurder van toegevoegde waarde zijn. Hoe?

  Huurcontracten

  Het huurrecht kent veel regels waarvan in een huurcontract niet kan worden afgeweken. Het is daarom belangrijk dat een huurcontract aansluit op de juiste regels in het huurrecht. Gebeurt dat niet, dan kan de verhuurder voor onaangename verassingen komen te staan: de huurder weigert na het verstrijken van de duur waarvoor het huurcontract is aangegaan, te vertrekken met een beroep op huurbescherming of hij weigert de in het huurcontract overeengekomen huurprijs te betalen met een beroep op huurprijsbescherming. Door onze specialisten een huurcontract te laten opstellen, kunnen deze verassingen voorkomen worden.

  Procedures

  Het huurrecht beschermt de huurder tegen de verhuurder. Of het nu gaat om de aanpassing van de huurprijs of de beëindiging van een huurcontract vanwege wanbetaling, overlast of renovatie: de verhuurder moet er meestal voor naar de kantonrechter. Onze specialisten weten de weg.

  Trainingen

  Treed je vaker op als verhuurder en wil je jouw kennis van het huurrecht op peil brengen en houden? Dat kan. Onze specialisten verzorgen regelmatig trainingen die zij afstemmen op jouw behoeften.

  Meer weten?

  Neem contact op met onze specialisten. Zij staan jou graag te woord.