Transformatie

  Als de vastgoedcrisis één woord aan het actieve woordgebruik heeft toegevoegd is het wel ‘transformatie’. Er is zoveel vastgoed dat ongebruikt en niet meer in trek is, dat transformatie het enige alternatief voor sloop is. Transformatie is het wijzigen van de gebruiksfunctie van een gebouw en daar komt nogal wat bij kijken.

  Gaat het om een tijdelijke of permanente wijziging? Moet het bestemmingsplan worden aangepast? Aan welke geschiktheidseisen moet het gebouw voldoen? Welke ‘impact’ heeft dat op de omgeving? Zijn er subsidies beschikbaar? Dat zijn nog maar een paar van de vele vragen die bij transformatie opkomen.

  Advies over contracten en ruimtelijke ordening

  De experts van Hekkelman kunnen je helpen met antwoorden en advies. Zowel bij vragen over ruimtelijke ordening als over de contracten die gesloten moeten worden. Zij kunnen jouw transformatieproject integraal begeleiden en je behoeden voor doodlopende wegen, of langlopende procedures. De experts van Hekkelman helpen jou graag verder op het pad van disfunctioneel object naar een object met een verrassende nieuwe functie.

  Vragen?

  Heb je vragen over de transformatie van een gebouw? Of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een verkennend gesprek.