HEKKELJOURNEY

  Caros colegas, bem-vindos a Hekkeljourney!!

  It’s party time!!

  En na 2 jaar coronamaatregelen pakken we het dit jaar groots aan!

  We nodigen je van harte uit om samen met je collega’s van donderdag 30 juni t/m zaterdag 2 juli naar Lissabon te gaan!

  Hekkeljourney

  Wanneer gaan we?

  Op donderdag 30 juni vliegen we naar de bruisende hoofdstad van Portugal. We vertrekken met twee vluchten om 9.00 uur vanaf Schiphol.

  Op zaterdag 2 juli vertrekken we weer naar huis. Daarvoor zijn 3 tijdstippen beschikbaar:

  • 9.10 uur (speciaal voor de collega’s die na onze trip door willen naar Down the rabbit hole)
  • 15.35 uur
  • 19.10 uur

  Je kunt vooraf je voorkeur aangeven. Daar proberen we zoveel als mogelijk rekening mee te houden.

  Waar verblijven we?

  We verblijven in een mooi hotel in hartje Lissabon, de ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen. Voor iedereen wordt een aparte kamer geboekt.

  Hoe zit het met de kosten?

  Hekkeljourney inclusief de activiteiten, maaltijden, feesten etc. wordt door kantoor betaald. Mocht je zelf willen shoppen of een souvenir voor het thuisfront willen kopen dan is dat voor eigen rekening.

  Hoe ziet het programma eruit?

  Onze trip bestaat uit activiteiten, lekker eten en op vrijdag een groot feest! Over het precieze programma informeren we je later verder. Er is een goede balans tussen gezamenlijke activiteiten en vrije tijd die je zelf kunt invullen.

  Hoe zit het met corona?

  We hebben helaas nog altijd te maken met corona. De kleurcode van het reisadvies voor Portugal is op dit moment groen. Dat betekent dat we naar Portugal kunnen reizen. Er gelden wel inreisbeperkingen. Deze zijn:

  • Iedereen moet een passagiersformulier invullen;
  • Je moet een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs laten zien. Dit kan met een EU COVID-certificaat (DCC). Het testbewijs kan een negatieve PCR- of een antigeentestuitslag zijn. De negatieve PCR-test moet maximaal 72 uur voor vertrek zijn afgenomen; de negatieve antigeentest maximaal 24 uur voor vertrek. Als je een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud hebt, hoef je je niet te laten testen.

  We verzoeken je hier bij je aanmelding rekening mee te houden.

  Ga je mee?

  Voor nu is het van belang om te weten wie er meegaan zodat we tickets, hotelkamers etc. kunnen reserveren. Via Marketing ontvang je een mail waarmee je je aanmelding kan bevestigen. Geef dit uiterlijk dinsdag 29 maart door.

  Let op: als je je hebt aangemeld rekenen we erop dat je ook écht mee gaat!!! Check dus thuis goed of het lukt.

  Wij zouden het geweldig vinden als iedereen mee gaat op deze unieke reis. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Tycho, Daisy of Solange.

  vamos