Hekkelman Advocaten zet groei door met drie nieuwe partners

  Ook in 2021 zet Hekkelman Advocaten de groei van de laatste jaren voort met de benoeming van drie nieuwe partners en het aantrekken van een nieuwe advocaat voor de secties Overheid & Vastgoed en Ondernemingsrecht.

  Marieke Thijssen is benoemd tot salary partner. Zij is sinds 2012 werkzaam bij Hekkelman Advocaten op de sectie overheid en vastgoed. Marieke richt zich op het civiele vastgoedrecht en daarbinnen in het bijzonder op het huurrecht. Daarnaast heeft Marieke zich gespecialiseerd in privacy gerelateerde vastgoedvraagstukken op het vlak van woonoverlast, ondermijning en verduurzaming.

  Joost Mosselman maakt de overstap naar Hekkelman en treedt toe als partner bij de sectie Ondernemingsrecht, vanuit zijn specialisatie in het IT- en privacyrecht. In zijn praktijk adviseert en procedeert hij onder meer over IT-contracten, software-implementatie trajecten en de AVG.

  Ook Matthijs Mutsaers is een nieuw gezicht bij Hekkelman en treedt toe als partner bij de sectie Overheid & Vastgoed. Hij is gespecialiseerd in het Europese en Nederlandse aanbestedingsrecht. Matthijs adviseert en procedeert voor zowel aanbestedende diensten als inschrijvers en in diverse branches zoals ICT, bouw, energie en zorg.

  Tot slot maakt Valerie Kruijtzer als advocaat de overstap om de sectie Ondernemingsrecht te versterken met haar specialisatie in het IT- en handelsrecht. Ze adviseert ondernemers over uiteenlopende verbintenisrechtelijke vraagstukken en begeleidt hen als zij een commercieel contract of IT-contract willen sluiten of als een geschil is ontstaan.

  Tycho Lam, managing partner, toont zich bijzonder tevreden met de uitbreiding van Hekkelman Advocaten: “We zijn trots op de groei die ons kantoor doormaakt. Het toont onze ambities en laat zien dat de groei die we nu al een aantal jaren doormaken van structurele aard is.”

  Marieke, Joost, Matthijs en Valerie geven alle vier aan enorm veel zin te hebben in hun nieuwe uitdaging.