Hekkelman en Watson Law: een krachtige samenwerking


  Hekkelman Advocaten N.V. en Watson Law hebben begin dit jaar de krachten gebundeld om samen sterker en met een bredere dienstverlening in de markt te staan. Door gebruik te maken van elkaars specifieke expertises, ervaring en team, kan er meer waarde worden geboden aan huidige cliënten, ontstaat er ruimte om te innoveren en kunnen er kansen in de markt worden benut.

  Samen sterker de toekomst tegemoet

  Watson Law richt zich op een aantal specifieke rechtsgebieden. Met name hun specialistische juridische kennis op het gebied van blockchain, Tech en ICO´s biedt een meerwaarde voor (potentiële) klanten van Hekkelman.

  Door de samenwerking met Watson Law wordt niet alleen de kennis vergroot, maar ook onze mogelijkheden om grotere projecten en faillissementen te begeleiden.

  Van samenwerken naar synergie

  De samenwerking is ontstaan op initiatief van Maarten van Ingen van Watson Law en Tycho Lam van Hekkelman Advocaten. Vanuit een persoonlijke klik en de wens om samen te groeien, elkaar te inspireren en aansluiting te vinden bij de vraag van de markt. De kantoren passen goed bij elkaar vanwege hun ondernemende en no-nonsense cultuur en inventieve oplossingen.

  Door deze samenwerking ontstaat een unieke positie binnen de markt, waardoor zowel Hekkelman als Watson Law nog meer waarde bieden voor hun cliënten.