Kantoorfeest Hekkelman


  HekkelValley

  Ons geduld is flink op de proef gesteld, maar het is eindelijk zover… Vrijdag 3 september zal het kantoorfeest losbarsten!

  Wij denken dat we wel voor iedereen spreken wanneer we zeggen dat we er ontzettend naar uitkijken om weer samen te kunnen proosten. Dit kantoorfeest belooft een wel héél bijzondere editie te worden. We pakken flink uit dit jaar.

  Hekkelvalley

  Vrijdag 3 september zal het festivalterrein van Vakantiepark de Bergen in Wanroij worden omgetoverd tot HekkelValley. Dit wordt dé plek om elkaar na een lange tijd weer te zien, te dansen en bij te praten.

  Wat kun je verwachten?

  Eén ding is zeker, het wordt een kantoorfeest waarover we nog lang kunnen napraten.

  Met uitzicht op het strandje drinken we een cocktail. Een openingsband zorgt voor een tropische sfeer en relaxte achtergrondmuziek. We eten onze buikjes rond bij de verschillende foodtrucks. Op de feestavond gaan de voetjes van de vloer bij verschillende artiesten. En na het muzikale programma en een laatste welverdiende snack kruipen we in onze slaapzakken.

  Uiteraard hopen we dat we ook mogen genieten van een warm zonnetje. Valt het weer toch tegen? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat jij droog blijft!

  BELANGRIJK: Coronatoegangsbewijs

  De coronaregels voor evenementen zijn van toepassing op HekkelValley. Het betreft een festival met minder dan 750 bezoekers dat buiten plaatsvindt. Alle genodigden hebben hiervoor een coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een bewijs waarmee je kunt aantonen dat je ofwel volledig gevaccineerd bent tegen corona, ofwel een negatieve testuitslag hebt van minder dan 24 uur vóór het evenement ofwel minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

  Je kunt met bovenstaande bewijzen een QR-code genereren voor het evenement. Dit kan digitaal via de CoronaCheck app of op papier via www.CoronaCheck.nl. Zorg ervoor dat je jouw QR-code dus vooraf hebt gegenereerd en bij je hebt op je telefoon of op papier.

  Je dient tevens een geldig legitimatiebewijs en een digitale of papieren uitnodiging voor het evenement bij je te hebben (het agendaverzoek of het Save-the-date-ticket). Een beveiligingsmedewerker van De Bergen zal jouw QR-code bij aankomst controleren.

  Hoe het werkt:

  • Ik heb geen vaccinatie- of herstelbewijs. Hoe, waar en wanneer kan ik mij laten testen?
   Het evenement begint op vrijdag 3 september om 17.00 uur. Via https://www.testenvoortoegang.org/ kun je een afspraak maken bij jou in de buurt voor een gratis test. Jouw negatieve testuitslag mag niet ouder zijn dan 24 uur. Je kunt je tot uiterlijk 2 uur vóór aanvang van het evenement laten testen, omdat het maximaal 2 uur kan duren voordat je testuitslag binnen is.
  • Wat gebeurt er met mijn gegevens?
   Aan de QR-code is niet te zien of je gevaccineerd, getest of hersteld bent. Bij een geldige code krijg je een polsbandje voor toegang. De Bergen controleert jouw QR-code bij aankomst en registreert jouw bezoek. Er worden geen gegevens m.b.t. de code vastgelegd of bewaard. 

  Welke coronamaatregelen zijn er verder van toepassing?

  • Het evenement vindt buiten plaats;
  • Bezoekers hoeven geen 1,5 m afstand te bewaren;
  • Bezoekers hebben geen vaste zitplaats;
  • Personeel van De Bergen krijgt enkel toegang tot het evenement met een geldige QR-code én een negatieve zelftest;
  • Voor bezoekers is een zelftest doen niet verplicht, dit mag natuurlijk wel als je dat prettig vindt;
  • Er wordt geadviseerd om 5 dagen ná het evenement sowieso een zelftest te doen;
  • Ervaar je corona-gerelateerde klachten of zit jij of één van je huisgenoten in quarantaine vanwege corona? Dan kun je helaas niet deelnemen aan dit evenement.

  Vervoer

  Een groot deel van jullie heeft aangegeven zelf vervoer te hebben of te carpoolen met collega’s.

  Wij zorgen voor taxivervoer voor collega’s die niet op de camping blijven slapen en zelf geen vervoer hebben kunnen regelen.

  • De taxi vertrekt vrijdag om 16.30 uur naar Wanroij vanaf de taxistandplaats bij station Nijmegen Centraal (links van de stations-ingang aan de centrumkant).
   Er is een plek gereserveerd voor: Max Beissel, Mendy Derksen, Loes Nelissen, Mijntje Remie, Lotte Roelofs, Saskia Römkens, Lucienne van Bavel, Jolien van Klaveren, Simone van Schaik. 
  • Om 23.30 uur vertrekt de taxi vanuit Wanroij terug naar Nijmegen Centraal.
   Er is een plek gereserveerd voor: Max Beissel, Mendy Derksen, Loes Nelissen, Mijntje Remie, Lotte Roelofs, Saskia Römkens, Lucienne van Bavel, Jolien van Klaveren, Simone van Schaik, Teuntje Verbaandert. 

  Wil je nog gebruik maken van deze optie? Meld je dan uiterlijk woensdag 1 september aan via m.beissel@hekkelman.nl.

  Dresscode: Festival Chic

  HekkelValley vindt plaats in de buitenlucht en op een grasveld. Trek dus je comfortabele dansschoenen aan en laat je hoge pumps maar thuis. In de avonduren koelt het af en wordt het wat vochtiger. Een jas, trui of vest is dus geen overbodige luxe! Draag verder vooral waar je je prettig in voelt, zolang het een beetje classy blijft ?

  Locatie

  Het adres van de locatie is Zoetendaal 10 in Wanroij. Dit is niet het adres van Vakantiepark De Bergen maar van Avonturenpark de Bergen. Je kunt dus de borden naar Avonturenpark De Bergen volgen. Parkeren is gratis.

  Hieronder staat een plattegrond van het park. Plattegrond is ook hier te bekijken.

  Voor campinggasten is het belangrijk om te weten dat het ongeveer 5 minuten lopen is van de parkeerplaats naar de HekkelCamping. Vanaf 16.00 uur ben je welkom op de camping en kun je jouw tentje met alle bijbehorende spullen opzetten. Hoewel de HekkelCamping afgesloten zal zijn voor andere gasten raden wij aan om geen waardevolle spullen mee te nemen en achter te laten in je tent. Er zijn voldoende stroomvoorzieningen aanwezig voor bijvoorbeeld het oppompen van je luchtbed of het opladen van je telefoon.

  Weersverwachting

  De huidige voorspellingen zien er goed uit! Met 24 graden, een zonnetje en geen neerslag hebben we het perfecte festivalweer te pakken. Nu hopen dat het ook daadwerkelijk zo blijft!

  Eten en drinken

  Uiteraard zorgen we voor lekkere hapjes en drankjes. Je hoeft zeker niet met een hongergevoel naar huis te gaan! Met of zonder alcohol, vlees, vis of vega, we hebben voor iedereen genoeg opties te kiezen!

  Entertainment

  We hebben verschillende acts voor je in petto in diverse genres. We kunnen nog niet alles verklappen, maar we denken dat er voor iedereen iets leuks tussen zit. De DJ verzorgt vanaf 20.00 uur de dansmuziek voor het feest.

  Ben je vergeten jouw beste verzoeknummertjes door te geven, doe dit dan nog vóór donderdag 2 september via m.huijten@hekkelman.nl.

  Slapen op de camping

  We hebben tot nu toe 105 aanmeldingen binnen gekregen, waarvan 35 slapers op de camping. Dat belooft een gezellige avond en nacht te worden!

  Wil je toch nog graag op de camping blijven overnachten maar heb je dit niet doorgegeven? Laat het dan zo snel mogelijk weten (uiterlijk donderdag 2 september) via m.huijten@hekkelman.nl.

  Definitieve aantallen zijn voor ons belangrijk voor enerzijds de veiligheid op het terrein en anderzijds het ontbijt de volgende ochtend.

  Heb je zelf geen tent of mis je nog andere belangrijke campingspullen? Trek dan vooral ook even aan de bel, we kunnen altijd iets voor je regelen! Het ontbijt staat op zaterdag rond 9.30 uur voor je klaar.

  Praktische informatie

  • Het festival zal plaatsvinden op het festivalterrein van Vakantiepark de Bergen in Wanroij.
  • Het programma start om 17.00 uur. Blijf je slapen? Dan ben je vanaf 16.00 uur al welkom om je tent op te zetten. De muziek stopt om 00.00 uur, maar tot 00.30 uur kun je nog laatste drankje halen.
  • Kom je naar het kantoorfeest? Dan eindigt jouw werkdag op vrijdag 3 september om 15.00 uur, zodat je op tijd op het terrein aanwezig kan zijn.
  • Omdat je op verschillende moment kan aankomen/vertrekken en je (eventueel) kampeerspullen mee moet nemen, verwachten wij dat veel mensen de voorkeur zullen hebben om zelf vervoer te regelen. Heb je geen auto of kun je met niemand anders meerijden? Geef dit aan in het aanmeldformulier, dan gaan wij iets voor je te regelen.
  • De feestcommissie bestaat uit: Biek Lamers, Teuntje Verbaandert, Maud Huijten, Max Beissel, Linda Ormel-Koomen en Vincent van Geel.

  Programma

  16.00 uur: Aankomst kampeerders
  17.00 uur: Aankomst overige gasten
  18.30 uur: Eten bij de foodtrucks
  19.15 uur: Aftrap feestavond
  00.00 uur: Einde feestavond
  00.30 uur: Sluiting bar

  Adresgegevens

  Vakantiepark de Bergen
  Zoetendaal 10 in Wanroij