Nieuwe partner Ondernemingsrecht bij Hekkelman

    Hekkelman heeft Aziz al Mansouri per 1 januari 2020 benoemd tot partner. Hiermee versterkt het kantoor haar sectie Ondernemingsrecht.

    Aziz al Mansouri is gespecialiseerd in het aansprakelijkheids-, vervoer en verzekeringsrecht. Hij heeft ruime ervaring in het adviseren van en procederen voor (inter)nationale ondernemingen die actief zijn in de Automotive, Transport & Logistiek en Insurance branche. De cliënten van Aziz voelen zich prettig bij zijn ongecompliceerde en doelgerichte manier van werken. “Mensen die graag met mij werken willen geen lange adviezen met talloze opties waar ze zelf iets van moeten vinden. Ze zien liever de best mogelijke oplossing op een half A4’tje.”

    Aziz kiest voor Hekkelman vanwege de open cultuur en de ambitie van het kantoor om verder te groeien met jong talent. “Als geboren Nijmegenaar voel ik een sterke binding met de regio. Duitse cliënten uit de grensstreek waren blij te horen dat ik nu praktisch om de hoek zit. Daarnaast spreekt het mij aan, dat Hekkelman gericht is op het pakken en vooral ook bieden van kansen.” Deze ondernemende visie wil Aziz verder tot uiting brengen binnen de sectie Ondernemingsrecht.