• Home |
  • Nieuws |
  • Vernieuwing bij Hekkelman: personele wijzigingen binnen het notariaat in Nijmegen
Over Hekkelman18 oktober 2023

Vernieuwing bij Hekkelman: personele wijzigingen binnen het notariaat in Nijmegen

Met plezier kondigt bestuursvoorzitter Roland van Mourik belangrijke ontwikkelingen aan op het kantoor van Hekkelman Notarissen in Nijmegen. “Wij behoren met onze vestigingen in Arnhem en Nijmegen tot de grootste notariskantoren in Oost-Nederland en zijn het grootste notariskantoor in Nijmegen. Op ons kantoor is al enige jaren een transitie gaande waarbij wij met frisse blik kijken naar de toekomst van het notariaat. We luisteren en kijken daarbij goed naar de behoeften en wensen van zowel onze cliënten als medewerkers.”

Nieuwe notaris/partner

Met notaris Edith Dutmer haalt Hekkelman een zeer ervaren vastgoedspecialist binnen. Zij begeleidt en adviseert al ruim 20 jaar bedrijven, overheden en particulieren bij complexe vraagstukken in de vastgoedpraktijk. Vanaf 1 november treedt Edith Dutmer toe als partner bij Hekkelman Notarissen. Samen met notaris Wiebe Dijkstra en het vastgoedteam gaat zij de vastgoedpraktijk verder verstevigen en uitbouwen.

Opvolging

Henk Oosterdijk zal, na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in het notariaat, per 1 februari 2024 defungeren als notaris. Hij wordt opgevolgd door Ton van Os. Ton is als kandidaat-notaris sinds 1 januari 2020 partner bij Hekkelman Notarissen en is al meer dan 10 jaar specialist op het gebied van het ondernemingsrecht. Voor veel cliënten is hij dus geen onbekende. Henk blijft aan Hekkelman Notarissen verbonden als adviseur. We zijn verheugd met deze opvolging en prijzen ons gelukkig dat we gebruik kunnen blijven maken van de brede kennis en ervaring van Henk.

Wisseling van de wacht

Odette Paardekooper zal met ingang van 1 januari 2024 defungeren als notaris. Toegevoegd notaris Erik van den Munckhof zal vanaf die datum de leiding van de Nijmeegse sectie personen- en familierecht van Odette overnemen. Erik is ruim 10 jaar werkzaam bij Hekkelman Notarissen waarvan meer dan 3 jaar als toegevoegd notaris. Tevens is Erik als docent verbonden aan de faculteit Rechtsgeleerdheid van de Radboud Universiteit Nijmegen. Odette blijft aan Hekkelman Notarissen verbonden. Zij zal tot ieders genoegen als kandidaat-notaris onze cliënten van dienst blijven en de sectie begeleiden.

Roland: “Specialisatie is een belangrijke pijler voor de toekomst van het notariaat en daar zijn specialisten voor nodig. Een goede bezetting is noodzakelijk om cliënten van de juiste adviezen te kunnen voorzien en te begeleiden bij complexe zaken. Daarom ben ik trots op het feit dat we in staat zijn om in alle lagen van ons kantoor te groeien met de juiste mensen en dat daarnaast Henk en Odette met hun ervaring aan ons kantoor verbonden blijven. We prijzen ons gelukkig dat de transitie die we al tijdig voor ogen hadden ook op een prettige wijze plaatsvindt”.

Afbeelding voor Vernieuwing bij Hekkelman: personele wijzigingen binnen het notariaat in Nijmegen

Duidelijk Hekkelman.