• Home |
  • Notaris Arnhem: Hekkelman

Notaris Arnhem: Hekkelman

Wie in Arnhem zoekt naar een notaris, kan niet om Hekkelman heen. Hekkelman Notarissen is het grootste notariskantoor in de regio, met vestigingen in Arnhem en Nijmegen. Als full-service notariskantoor hebben wij alle specialisaties die je wenst van een notaris onder één dak.

Hekkelman: notaris van Arnhem

Onze notarissen zijn onlosmakelijk verbonden met Arnhem. Al heel wat jaren is Hekkelman notarissen in Arnhem actief, we zijn gevestigd in het herkenbare monumentale pand De Bazel uit 1914. Vele cliënten hebben wij hier welkom geheten en mogen we ons voor een groot aantal families en bedrijven uit Arnhem en omgeving huisnotaris noemen.

Veel Arnhemmers hebben hun eerste huis via ons gekocht, een B.V. opgestart of huwelijkse voorwaarden op laten stellen. Met trots zijn we zo verbonden aan onze stad.

Notaris voor familie- en erfrecht in Arnhem

De notaris staat voor je klaar bij elke grote stap in je leven. Bij Hekkelman Notarissen in Arnhem kun je daarom terecht voor uiteenlopende zaken op het gebied van familie- en erfrecht. Daarbij valt te denken aan onder andere:

  • Testament en erfenissen
  • Scheiding, alimentatie en ouderschapsplan
  • Samenlevingscontract, geregistreerd partnerschap en huwelijkse voorwaarden
  • Schenking en giften
  • Estate planning

Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid te vertalen in duidelijke adviezen en begrijpelijke taal. Daarom zijn wij voor vele Arnhemmers hun vaste family office, waarbij wij een rol mogen spelen bij elk belangrijk moment in hun leven.

Notaris voor ondernemers: op het snijvlak van zakelijk en persoonlijk

Ook voor de ondernemers in en om Arnhem is Hekkelman Notarissen een betrouwbaar adres. Natuurlijk kun je bij ons terecht voor heldere oplossingen als het gaat om bijvoorbeeld de (her)structurering van je bedrijf en het certificeren van aandelen. Wij kijken echter ook naar de persoon achter de ondernemer, om ervoor te zorgen dat zijn of haar persoonlijke situatie ook zo goed mogelijk is geregeld.

Daarbij is ons netwerk in Arnhem en omstreken van groot belang. Zo kennen we de accountants en fiscalisten waar onze ondernemende klanten zich door laten adviseren persoonlijk. Door deze korte lijntjes kunnen we snel schakelen en een compleet beeld schetsen, zodat er voor onze klant het beste advies gegeven kan worden.

De notaris voor Arnhems vastgoed

Of je nu je huis verkoopt, een bedrijfspand aanschaft of een vastgoedproject wilt ontwikkelen. De notarissen van Hekkelman Arnhem adviseren en begeleiden bij elk type vastgoedtransactie.

Ook hier biedt de kennis van de lokale markt en het netwerk van makelaars veel meerwaarde voor onze klanten.

Notaris in Arnhem en Nijmegen

Samen met onze vestiging in Nijmegen is Hekkelman Notarissen het grootste notariskantoor van de regio. Zo kijken we ook over de Waal en kunnen we van waarde zijn voor alle personen, overheden en bedrijven in de regio Nijmegen-Arnhem. Daarnaast beperken we ons zeker niet tot Arnhem en werken we ook veel voor klanten in onder andere Elst, Dieren, Velp, Huissen, Oosterbeek, Rheden, Renkum en andere plaatsen rondom Arnhem en Nijmegen.

Tot slot werken we ook veel samen met Hekkelman Advocaten in Nijmegen, waarmee we samen Hekkelman advocaten en notarissen vormen. Onze klanten kunnen zo rekenen op een betrouwbaar en deskundig team van juridische adviseurs op elk vakgebied. Alles gericht op heldere oplossing voor onze cliënten.

Maak kennis met ons team met onze notarissen in Arnhem én Nijmegen. Bekijk alle (kandidaat) notarissen en advocaten van Hekkelman hier.

Voor meer informatie over het notariaat kun je terecht bij de Koninklijke Notariële Beroepsvereniging (KNB).

Duidelijk Hekkelman.