Notaris Nijmegen: Hekkelman

Een notaris die zich niet alleen richt op de zaken die vandaag belangrijk zijn, maar ook rekening houdt met de wensen van morgen. Als full-service notariskantoor hebben wij in Nijmegen alle specialisaties die je wenst van een notaris onder één dak.

Hekkelman: notaris van Nijmegen

Al vele jaren zijn onze notarissen actief in Nijmegen, vanaf 2004 onder de huidige naam Hekkelman advocaten en notarissen. In die jaren hebben wij al veel cliënten mogen verwelkomen, waarbij we mogen zeggen dat we voor veel families en bedrijven al lange tijd als huisnotaris mogen fungeren.

Veel Nijmegenaren hebben hun eerste huis via ons gekocht, een B.V. opgestart of huwelijkse voorwaarden op laten stellen. Met trots zijn we zo verbonden aan onze stad.

Notaris voor familie- en erfrecht in Nijmegen

Bij elke grote stap in je leven zijn wij als notaris betrokken. Zeker bij de mooiste momenten, maar ook wanneer er andere belangrijke levensgebeurtenissen vastgelegd dienen te worden zijn we er voor je. Hierbij kun je denken aan:

  • Samenlevingscontract, geregistreerd partnerschap en huwelijkse voorwaarden
  • Scheiding, alimentatie en ouderschapsplan
  • Testament en erfenissen
  • Schenking en giften
  • Estate planning

Door als ‘family office’ te mogen fungeren kunnen wij het hele plaatje in ogenschouw nemen en het beste advies geven. Ook de complexere zaken kunnen wij van een gedegen oplossing voorzien doordat wij intern de beschikking hebben over vele expertisegebieden. Bovendien winnen wij regelmatig advies in bij onze advocaten. Zo zorgen wij dat elke zaak van alle kanten wordt belicht en handelen wij pro-actief.

Van eerste woning in Nijmegen tot vastgoedproject in heel Nederland

Hekkelman advocaten en notarissen beschikken over vele specialisten op het gebied van vastgoed. Voor duizenden objecten in Nijmegen hebben onze notarissen een koopakte gemaakt. Dit doen we voor startende kopers tot vastgoedbeleggers die we al jarenlang begeleiden bij hun vastgoedportefeuille.

Voor vastgoedontwikkelaars en ontwikkelingsmaatschappijen zijn wij een partner die tijdens het hele traject als trusted advisor optreedt. Door een praktische benadering zijn wij door het hele land betrokken bij de ontwikkeling van grote vastgoedprojecten, waaronder zonne- en windparken. Onze oplossingsgerichtheid en inventieve oplossingen kunnen van begin tot eind in een project het verschil maken.

Daarnaast zijn we trots dat we veel samen mogen werken met een groot aantal makelaars in de gemeente Nijmegen.

De notaris voor ondernemend Nijmegen

Als ondernemer wil je jouw zaken voor elkaar hebben. En hoewel ondernemen voor een groot gedeelte draait om vertrouwen, moet je er zeker van zijn dat belangrijke afspraken goed zijn vastgelegd. Of je nu een bedrijf start of juist wilt verkopen, gaat fuseren of splitsen, samengaat werken of aandelen terug wilt kopen, de notarissen van Hekkelman zijn als adviseur de juiste partner bij jouw ondernemerschap.

Hekkelman advocaten en notarissen staan klaar voor elke ondernemer, van start-up tot familiebedrijf. Als een van de grootste notariskantoren van de regio Nijmegen, kunnen wij ook in grote en complexe zaken van grote toegevoegde waarde zijn. Tevens werken wij samen met andere bedrijfsadviseurs zoals accountants en fiscalisten om te zorgen dat we de hele situatie goed in kunnen schatten.

Uiteraard werken we daarin ook veel samen met onze sectie ondernemingsrecht bij Hekkelman Advocaten. Samen vormen de notarissen en advocaten een sterk team voor elke ondernemer, ongeacht de branche.

Notaris in Nijmegen en Arnhem

De notarissen van Hekkelman zitten niet alleen in Nijmegen, maar ook in Arnhem. Zo kijken we ook over de Waal en kunnen we van waarde zijn voor alle personen, overheden en bedrijven in de regio Nijmegen-Arnhem.

Maak kennis met ons team met toegewijde notarissen in Nijmegen én Arnhem. Bekijk alle (kandidaat) notarissen en advocaten van Hekkelman hier. 

Voor meer informatie over het notariaat kun je terecht bij de Koninklijke Notariële Beroepsvereniging (KNB).

Duidelijk Hekkelman.