Aansprakelijkheid & Verzekering

Iedere organisatie of onderneming kan te maken krijgen met een gebeurtenis die schade veroorzaakt in het eigen vermogen of dat van derde. Wij helpen je bij het verhalen van die schade en geven daarnaast advies over verzekeringsrechtelijke vraagstukken die invloed hebben op jouw onderneming. Als je aansprakelijk gesteld wordt door een andere partij dan kunnen wij toetsen of de aansprakelijkstelling terecht is en verweer voeren als dat niet zo is.

Vragen over aansprakelijkheid en verzekering? Neem contact met ons op.

Interesse in een van onze andere expertises?

 • Contracten & algemene voorwaarden

  Een goed contract geeft duidelijkheid: het is goed leesbaar, zo kort mogelijk en legt helder vast wie welke verantwoordelijkheden en risico’s draagt. Wie voldoende tijd en energie besteedt aan het vastleggen van de afspraken in een contract voorkomt geschillen.

  Het papier dwingt om duidelijk te zijn. Zo zullen ondernemers die een samenwerking willen aangaan hun verwachtingen daarvan expliciet uit moeten spreken om tot een helder contract te kunnen komen. Hierdoor weten partijen bij aanvang van de samenwerking beter van elkaar hoe zij in de wedstrijd zitten. Dit voorkomt verkeerde verwachtingen over en weer.

 • Geschillenoplossing

  Als bedrijfsprocessen worden vertraagd door problemen kan dat leiden tot grote schade of hoge claims. Wij hebben ruime ervaring met het bijstaan van zowel afnemers als leveranciers in allerhande geschillen.
 • Ondernemingsrecht

  Bestuurders, ondernemingen en organisaties hebben te maken met vele juridische vraagstukken. Juridische vraagstukken waar door de toenemende complexiteit en almaar veranderende wet- en regelgeving niet zomaar meer een oplossing voorhanden is. Onze specialisten bezitten de juridische kennis om de oplossing te vinden. En jou te ontzorgen, zodat jij weer verder kunt.

Duidelijk Hekkelman.