Geschillenoplossing

Als bedrijfsprocessen worden vertraagd door problemen kan dat leiden tot grote schade of hoge claims. Wij hebben ruime ervaring met het bijstaan van zowel afnemers als leveranciers in allerhande geschillen.

Vragen over geschillenoplossing? Neem contact met ons op.

Interesse in een van onze andere expertises?

 • Ondernemingsrecht

  Bestuurders, ondernemingen en organisaties hebben te maken met vele juridische vraagstukken. Juridische vraagstukken waar door de toenemende complexiteit en almaar veranderende wet- en regelgeving niet zomaar meer een oplossing voorhanden is. Onze specialisten bezitten de juridische kennis om de oplossing te vinden. En jou te ontzorgen, zodat jij weer verder kunt.
 • Aandeelhoudersovereenkomst

  Voor alle vennootschappen met meer dan één aandeelhouder adviseren wij om een aandeelhoudersovereenkomst op te stellen. In die overeenkomst worden afspraken gemaakt in aanvulling op de statuten. Statuten zijn openbaar, de aandeelhoudersovereenkomst is dat niet. Gevoelige onderwerpen, zoals bijvoorbeeld prijsbepaling, concurrentiebedingen en exit-regelingen regel je dan het liefst in de aandeelhoudersovereenkomst. Onze specialisten helpen je graag.
 • Contracten & algemene voorwaarden

  Een goed contract geeft duidelijkheid: het is goed leesbaar, zo kort mogelijk en legt helder vast wie welke verantwoordelijkheden en risico’s draagt. Wie voldoende tijd en energie besteedt aan het vastleggen van de afspraken in een contract voorkomt geschillen.

  Het papier dwingt om duidelijk te zijn. Zo zullen ondernemers die een samenwerking willen aangaan hun verwachtingen daarvan expliciet uit moeten spreken om tot een helder contract te kunnen komen. Hierdoor weten partijen bij aanvang van de samenwerking beter van elkaar hoe zij in de wedstrijd zitten. Dit voorkomt verkeerde verwachtingen over en weer.

 • Contractenrecht

  Een goed contract geeft duidelijkheid. Het is makkelijk leesbaar, zo kort mogelijk en legt helder vast wie welke verantwoordelijkheden en risico’s draagt. Wie voldoende tijd en energie besteedt aan het vastleggen van de afspraken in een contract voorkomt geschillen. Onze specialisten staan ondernemingen en overheden bij in onderhandelingstrajecten- en procedures over contracten en adviseren ook over de toepassing en beëindiging daarvan.

Duidelijk Hekkelman.