Mijntje Remie

Kandidaat-notaris

Stel een vraag aan Mijntje
Mijntje Remie

Ik ben Mijntje Remie en ik ben sinds begin 2023 kandidaat-notaris op de afdeling personen- en familierecht. Tijdens mijn studie was ik ook al werkzaam bij Hekkelman Notarissen als juridisch medewerker, alleen dan op de afdeling onroerend goed. De studie Notarieel Recht heb ik gevolgd aan de Radboud Universteit in Nijmegen.

Nu houd ik mij de hele dag bezig met het voeren van besprekingen en het opstellen van aktes, zoals een samenlevingsovereenkomst, huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, testamenten en levenstestamenten. Dit zijn allemaal persoonlijke stukken waardoor elke bespreking of akte weer anders is. De afwisseling en het persoonlijk contact met de cliƫnten is dan ook wat ik zo leuk vind aan dit vak.

Expertises

Twee vragen aan Mijntje

  • Ik ben werkzaam op de afdeling personen- en familierecht. Dit betekent dat ik mij de hele dag bezig houd met samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, testamenten en levenstestamenten.

  • Omdat het in mijn vakgebied om persoonlijke stukken gaat, vergt dit een persoonlijke aanpak. Ook ben ik duidelijk in mijn communicatie en zorg ik dat cliĆ«nten makkelijk bij mij terecht kunnen voor hun vragen.