André van den Brand

Advocaat | Advocatuur

Nijmegen - Prins Bernhardstraat 1

Stel een vraag aan André
Cover voor

Ik heb een brede omgevingsrechtelijke advies- en procespraktijk met een focus op ruimtelijke ordening en milieu. Ik begeleid voornamelijk de zakelijke markt in alle facetten van bouwplannen. Daarbij ligt de nadruk op contracten, bestemmingsplan- en vergunningprocedures en planschade. Daarnaast ben ik specialist in uiteenlopende subsidietrajecten, zoals subsidies of kredieten voor innovaties vanuit de Rijksdienst voor ondernemend Nederland.

Ik werk snel, pragmatisch en oplossingsgericht. Bovendien streef ik ernaar om mijn zakelijke relaties op een hoog niveau bij te staan. Wanneer ik vroegtijdig betrokken ben bij de plannen van ontwikkelende partijen, kan ik op mijn eigen vakgebied het verschil maken.

Rechtsgebiedenregister

André heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied: Algemene praktijk en Omgevingsrecht

Subrechtsgebied: Burgerlijk recht en Ruimtelijk bestuursrecht

Deze registratie verplicht André om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Expertises

Duidelijk Hekkelman.