Auke Klomp

  Advocaat

  Over Auke

  Auke Klomp is een echte vastgoedspecialist. Of het nu gaat om de verhuur van bedrijfsonroerend goed, een gebrek aan een bouwwerk, of een contract voor de bouw van een nieuwe school, hij wijst u de beste weg van A naar B. Auke heeft in 12 jaar advocatuur brede ervaring opgedaan. Zowel ten aanzien van procederen als het opstellen van contracten en het adviseren daarover.

  Zo is Auke betrokken geweest bij een aantal spraakmakende (internationale) rechtszaken over vastgoed. Ook heeft hij een breed scala aan vastgoedcontracten opgesteld. Zo heeft hij ervaring met privatisering van sportclubs, de realisatie van nieuwe (brede) scholen en MFA’s en is hij betrokken geweest bij een groot aantal omvangrijke huur- en koopcontracten. Auke treedt voornamelijk op voor schoolbesturen, overheden, vastgoedbeleggers en aannemers.

  Auke Klomp kan goed luisteren, zodat hij weet wat zijn klant wil. Hij doet vervolgens alles wat nodig is om het doel van de klant te bereiken. Auke Klomp wil altijd meerwaarde bieden. Als een zaak zijn klant niet verder helpt, dan zal hij dat eerlijk zeggen. Heeft de zaak van zijn klant kans van slagen dan gaat hij tot het gaatje om het beste resultaat te bereiken.

  Als u een vraag heeft op het gebied van vastgoed, belt u dan gerust om vrijblijvend kennis te maken met Auke. Hij zal u altijd te woord staan.

  Nevenfuncties

  • Lid van een groot aantal netwerkclubs
  • Trainer bij de Vastgoed Business School in Baarn (opleidingen voor bedrijfsmakelaars)

  Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen

  Auke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  Hoofdrechtsgebied: Huurrecht
  Subrechtsgebieden: Bedrijfsruimte

  Deze registratie verplicht Auke om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.