Mijn naam is Bart Dings, ik ben advocaat binnen de sectie Overheid & Vastgoed. Mijn dagelijkse werkzaamheden omvatten het adviseren en procederen met betrekking tot diverse ruimtelijke ontwikkelingen. Mijn ervaring bij de gemeente heeft me doen inzien dat juridische kwesties vaak politieke en bestuurlijke elementen bevatten, en ik integreer dit in mijn advies aan zowel overheidsinstanties als bedrijven.

Mijn persoonlijke eigenschappen omvatten enthousiasme, sociaal inzicht, verantwoordelijkheid, en een sterke teamspeler. Ik ben toegewijd aan het behalen van optimale resultaten voor mijn cliƫnten en geloof in open communicatie om onze samenwerking te verbeteren.

Ik ben gepassioneerd over het omgevingsrecht vanwege de voortdurende veranderingen en de grote maatschappelijke relevantie ervan, met discussies over onder andere energietransitie, woningbouw en natuur. Ik geniet van het grondig onderzoeken van zaken en bied duidelijke en oplossingsgerichte adviezen.

Expertises

Vaag aan Bart

  • Ik hanteer een doelgerichte, pragmatische aanpak waarbij ik de dieperliggende redenen achter juridische vraagstukken wil begrijpen, en omzetten in praktische, heldere adviezen.