Bob Theunissen

  Advocaat

  Over Bob

  Bob Theunissen is afgestudeerd in notarieel recht en fiscaal recht. Hij koos vroeg in zijn studie al voor het familie- en erfrecht. Na geruime tijd juridisch medewerker te zijn geweest, is hij doorgegroeid tot advocaat.

  In zijn praktijk houdt Bob zich voornamelijk bezig met echtscheidingen, beëindiging geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract, alimentatie en omgang.

  Daarnaast kan Bob jou binnen het erfrecht ook bijstaan in geschillen rond de verdeling van de nalatenschap, nietigverklaring van een testament, de executeur en de legitieme portie.

  Bob is een betrokken advocaat die streeft naar de meest praktische oplossing van een geschil.

  Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen

  Danielle & Nicole, cliënten:

  “Bob Theunissen stond ons op zeer professionele wijze bij. De communicatie was uitmuntend en vragen werden altijd snel en zorgvuldig beantwoord. Ons dossier werd door zijn deskundigheid en daadkracht vlot en naar volle tevredenheid afgerond. Bob beschikt bovendien over een groot empathisch vermogen, wat de samenwerking bijzonder prettig maakt.

  Deze topadvocaat raden we iedereen ten zeerste aan!”

  Tessa, cliënt:

  “Het was erg fijn om Bob Theunissen als mijn advocaat te mogen hebben tijdens (de voorbereidingen voor) mijn rechtszaak.

  Omdat dit allemaal nog nieuw voor mij was, vond ik het een spannend proces. De begeleiding hierin was heel goed en Bob ging zeer grondig te werk. Wanneer ik de juridische termen niet begreep, werd dit helder voor mij ‘vertaald’. Ook is Bob tijdens dit gehele proces open en eerlijk geweest in zijn adviezen aan mij.

  Uiteraard hoop ik in de toekomst niet te hoeven terugvallen op een advocaat, maar wanneer dit toch het geval is, dan weet ik wie mij vertegenwoordigen mag!”