Christiaan Donners

Advocaat

Nijmegen - Oranjesingel 1

Stel een vraag aan Christiaan
Christiaan Donners

Ik ben Christiaan Donners en ben sinds 2007 werkzaam bij Hekkelman. Door mijn expertise, ervaring en betrokkenheid ben ik de ideale adviseur voor ondernemers die te maken krijgen met onder andere (bestuurders)aansprakelijkheidskwesties, herstructureringen en complexe incasso- en beslagzaken. Ik sta voor duidelijke en resultaatgerichte adviezen, zodat een ondernemer weet waar hij aan toe is.

Ik zal altijd proberen om een geschil zonder tussenkomst van een rechter op te lossen. Met mijn jarenlange proceservaring, ben ik echter ook uitstekend in staat om ondernemers bij te staan als een procedure onvermijdelijk is. Ik ben betrokken, heb een hekel aan verliezen en zal alles in het werk stellen om het maximale resultaat voor mijn klant te bereiken.

Naast deze advies- en procespraktijk, word ik ook regelmatig door de rechtbank als curator in faillissementen aangesteld. Hierdoor weet ik als geen ander wat een ondernemer bij een faillissement kan verwachten. Met deze kennis en ervaring adviseer ik dan ook regelmatig bedrijven in financiële moeilijkheden bij een herstructurering of een faillissement.

De curatoren van Hekkelman

De curatoren van Hekkelman hebben allen de specialisatieopleiding Grotius Insolventierecht met succes afgerond, zijn lid van de Vereniging voor Insolventierecht Advocaten (INSOLAD) en hebben veel ervaring met het afwikkelen van faillissementen. Door hun ruime ervaring zijn zij ook goed in staat om bedrijven te begeleiden in een (naderende) faillissementssituatie en om bestuurders van bedrijven en/of schuldeisers bij te staan in geschillen met een curator.

Rechtsgebiedenregister

Christiaan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied: Burgerlijk procesrecht en Insolventierecht

Subrechtsgebied: Arbitrage, Beslag- en executierecht, Litigation, Faillissement, Surseance van betaling en WSNP

Deze registratie verplicht Christiaan om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Expertises

Twee vragen aan Christiaan

  • Ik ben gespecialiseerd in aansprakelijkheidskwesties, herstructureringen en complexe incasso- en beslagzaken. Ook adviseer ik bedrijven in financiële moeilijkheden en word ik regelmatig door de rechtbank als curator in faillissementen aangesteld.

  • Ik ben betrokken, efficiënt en oplossingsgerecht. Ik sta voor duidelijke en resultaatgerichte adviezen, zodat een ondernemer weet waar hij aan toe is.