Christiaan Donners

  Advocaat

  Over Christiaan

  Betrokken, efficiënt en oplossingsgericht. Dat zijn kernwoorden die Christiaan omschrijven. Heldere en duidelijke adviezen zonder poespas zodat je weet waar je aan toe bent, dat is wat je van hem kunt verwachten. Christiaan is inventief en probeert oplossingen te bedenken waar anderen niet op komen.

  Christiaan zal altijd proberen om een geschil zonder tussenkomst van een rechter op te lossen. Met zijn jarenlange proceservaring, is hij echter ook uitstekend in staat om je bij te staan als een procedure onvermijdelijk is. Christiaan is betrokken bij de zaak, heeft een hekel aan verliezen en hij zal alles in het werk stellen om voor jou het maximale resultaat te behalen.

  Christiaan wordt regelmatig benoemd als curator in faillissementen. Mede door deze ervaring weet hij waarmee je rekening moet houden bij een faillissement en kan hij je adviseren als je met een faillissement te maken krijgt. Christiaan adviseert regelmatig bedrijven in financiële moeilijkheden bij een herstructurering of een mogelijk faillissement.

  Nevenfuncties

  • Lid van INSOLAD (Vereniging Insolventierecht Advocaten)

  Opleiding

  • Universiteit van Tilburg

  Christiaan heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  Hoofdrechtsgebied: Insolventierecht en Burgerlijk procesrecht
  Subrechtsgebied: Arbritage, Beslag- en executierecht, Litigation, Faillissement, Surseance van betaling en WSNP

  Deze registratie verplicht Christiaan om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.