Ik ben Dave Trip en ben gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht. In dat rechtsgebied komen mijn passies voor het contractenrecht, goederenrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht samen.

Het bedenken van nieuwe oplossingen in complexe juridische vraagstukken is voor mij een van de dingen die mijn werk interessant en uitdagend maken. Wanneer die oplossingen tot een maximaal resultaat voor mijn cliënten leiden, geeft dat mij enorm veel voldoening.

Rechtsgebiedenregister

Dave heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied: Huurrecht

Subrechtsgebied: Woonruimte, Bedrijfsruimte

Deze registratie verplicht Dave om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Expertises

Twee vragen aan Dave

  • Ik ben gespecialiseerd in het civiele vastgoedrecht, in het bijzonder in het huurrecht en verjaringsrecht.

  • Wanneer een vraag aan mij wordt voorgelegd door een cliënt, vind ik het belangrijk om verder te kijken dan de gestelde vraag. Ik denk altijd vooruit en hou daarbij rekening met alle belangen van mijn cliënt, om vervolgens tot de best mogelijke oplossing te komen. Kwaliteit en resultaat staan bij mij voorop.