Emile Bosveld

  Toegevoegd notaris

  Over Emile

  Nadat hij bij diverse kantoren in de regio had gewerkt, trad Emile Bosveld eind 2008 als kandidaat-notaris in dienst bij Hekkelman. Dat was een bewuste keuze, omdat hij graag in een grote sectie werkt. Bij Hekkelman kan hij zijn hart ophalen. Het kantoor heeft naam gemaakt met zijn notariële sectie Personen- en familierecht en kent veel trouwe klanten die generatie na generatie terugkomen. Emile is in mei 2018 benoemd tot toegevoegd notaris gekoppeld aan het protocol van Odette Paardekooper.

  Emile Bosveld houdt van het personen- en familierecht vanwege het directe contact met mensen. Vooral het feit dat je in een begeleidende, adviserende en ondersteunende rol betrokken bent bij alle grote gebeurtenissen in het leven, vindt Emile interessant. Hij houdt ervan om de werkelijkheid van een mensenleven te vertalen in een juridische werkelijkheid.

  Emile Bosveld bezoekt op gezette tijden bijeenkomsten van Business Network International (BNI) Traianus, is lid van de Nijmeegse Vereniging van Financiële dienstverleners (Nijfin) en het Nijmeegs ondernemerscafé. Als geboren Arnhemmer en gekozen Nijmegenaar kent hij de regio als zijn broekzak.

  Nevenfuncties

  • Lid van Nijmeegse Vereniging van Financiële dienstverleners (Nijfin)
  • Lid van het Juridisch Genootschap Nijmegen
  • Lid van het Nijmeegs ondernemerscafé

  Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen
  • Beroepsopleiding tot Estate Planner
  blog

  Legitieme portie: je kunt je kind (niet) onterven

  Lees meer
  Emile Bosveld
  Emile BosveldGepubliceerd op 26 maart 2019