Esmee van den Bosch

Advocaat

Nijmegen - Oranjesingel 1

Stel een vraag aan Esmee
Esmee van den Bosch

Ik ben nu ruim een jaar werkzaam als juridisch medewerker en onderzoeker bij Hekkelman. Ik heb mij in het afgelopen jaar onder andere gericht op de praktijk ontwikkeling van de sectie arbeidsrecht. Iets dat volledig aansluit op mijn achtergrond. Nadat ik mijn master Burgerlijk recht heb behaald in 2021, heb ik ook een master Strategic Management gedaan. Dit stelt mij in staat om problemen niet alleen vanuit een juridisch perspectief te benaderen, maar hierbij ook te betrekken de strategische visie waarop bepaalde keuzes gestoeld zijn.

Ik ben altijd actief opzoek naar uitdagingen en mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen. Reden dat ik mijn loopbaan bij Hekkelman voortzet als advocaat. Ik blijf verbonden aan de sectie arbeidsrecht.

Expertises

Twee vragen aan Esmée

  • Ik richt mij in mijn werkzaamheden als advocaat op het brede arbeidsrecht. Ik sta vooral de werkgevers bij, waarbij ik zowel advieswerkzaamheden verricht als procesbegeleiding kan bieden. Daarnaast houd ik mij bezig met actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

  • Ik ben doelgericht en ambitieus, wat ervoor zorgt dat ik mijzelf kan vastbijten in een zaak en bereid ben om hard te werken. Met mijn onuitputtelijke motivatie en enthousiasme ben ik in staat om de hulp te bieden die cliënten nodig hebben. Naast dat ik altijd het onderste uit de kan wil halen, ben ik ook erg sociaal. Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig bij mij voelen, waardoor ik altijd zal blijven investeren om een goede relatie te ontwikkelen en te behouden.