Evelyn van Oijen

Kandidaat-notaris

Arnhem - Sickeszplein 1

Stel een vraag aan Evelyn
Cover voor

In mijn praktijk zorg ik ervoor dat ondernemers hun activiteiten kunnen uitoefenen in de meest geschikte rechtsvorm. Ik begeleid startende ondernemers bij de beslissing ‘de BV in te gaan’, maar ook ben ik betrokken bij grotere bedrijfsovernames. Veel van de zaken die bij mij binnenkomen hebben daarnaast een familiair karakter. Hekkelman Notarissen kent namelijk een groot scala aan familiebedrijven als cliënt.

Expertises

Twee vragen aan Evelyn

  • Ik heb ervaring met het bijstaan van (startende) ondernemingen die al een tijd werkzaam zijn als eenmanszaak, maar door de groei willen overstappen naar een BV. Daarnaast implementeer ik veelvuldig de nieuwe wetgeving met betrekking tot de Wet bestuur en toezicht Rechtspersonen (WBTR) bij stichtingen en verenigingen.

  • Ik vind het belangrijk om de persoon achter de ondernemer te leren kennen. Als een cliënt bij mij komt heb ik altijd een persoonlijk gesprek om te weten waarom een cliënt naar de notaris toe gaat en waar hij of zij naar opzoek is. Ik probeer daarnaast ook op een laagdrempelige manier te communiceren, omdat de juridische taal niet in het dagelijkse vocabulaire voorkomt bij alle ondernemers.