Isabel Cobussen

  Advocaat

  Over Isabel

  Isabel behandelt met name onderwerpen met betrekking tot het omgevingsrecht, algemeen bestuursrecht en handhaving. Ze vindt het belangrijk om up to date te blijven van de nieuwste rechtsontwikkelingen, omdat bestuursrecht een dynamisch rechtsgebied is.

  Isabel geniet ervan om cliënten bij te staan in zaken die betrekking hebben op de ‘omgeving’. Dit brengt namelijk met zich mee dat zaken daadwerkelijk waarneembaar kunnen worden in de omgeving. Het recht krijgt op die manier een gezicht.

  Als advocaat gaat Isabel geen uitdaging uit de weg en zoekt ze zaken tot op de bodem uit. Mede vanwege haar civielrechtelijke achtergrond is ze in staat om een zaak zowel vanuit het civiele recht als het bestuursrecht te benaderen.

  Zo nu en dan behoeft een zaak niet uitsluitend een juridische aanpak, maar tevens een creative aanpak. Ook hierbij komt Isabel goed uit de verf. Haar aanpak is te omschrijven als pragmatisch waarbij ze altijd kwaliteit nastreeft. Ze wil voor haar cliënten het beste uit een zaak halen.

  Warm contact en korte lijnen met haar cliënten heeft Isabel hoog in het vaandel staan.

   

  Nevenfuncties

  • Lid van de Vereniging voor Milieurecht
  • Lid van Business Network International

  Opleidingen

  • Open Universiteit