Judith Schröder

  Advocaat

  Over Judith

  Judith Schröder is pragmatisch en direct. “Mijn klanten willen gewoon een helder antwoord en de kortste route naar een oplossing. Dat past goed bij mij.”

  Judith is gespecialiseerd in bedrijfsoverdracht en geschillen binnen de onderneming. Ze haalt de meeste energie uit het contact met klanten.

  Nevenfuncties

  • Lid van Vereniging Corporate Litigation
  • Lid van het bestuur van Stichting Positieve Leefstijl
  • Ambassadeur IMC Weekendschool Nijmegen

  Opleiding

  • Gecertificeerd commissaris
  • Grotius Academie (corporate structures)
  • Radboud Universiteit Nijmegen (duale master Business Law)

  Judith heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  Hoofdrechtsgebied: Ondernemingsrecht en Burgerlijk procesrecht
  Subrechtsgebieden: Vennootschappen, Verenigingen en stichtingen, Fusies en overnames, Bestuurdersaansprakelijkheid en Beslag- en executierecht

  Deze registratie verplicht Judith om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

  Pieter Snoeijen, directeur Nutriplus BV:

  “Het was bijzonder om in zo’n hectische tijd met zo’n betrokken professional te werken. 24/7 een echte  strijder aan mijn zijde, die echter ook mij op zijn tijd in de spiegel liet kijken. Het is duidelijk, wie ik zal benaderen indien ooit nog nodig! Nogmaals, heel veel dank, Judith.”

  Robèrt Meijer, Managing Director Bol Corporate Finance:

  “De wijze waarop Judith Schröder de juridische ondersteuning heeft uitgevoerd voor onze gezamenlijke overnametrajecten sluiten perfect aan bij de wensen / ideeën / behoefte en de situatie waarin onze gemeenschappelijke relaties verkeren. Dit wederzijdse gevoel om samen voor onze relaties het maximale te willen bereiken is ons gemeenschappelijk vertrekpunt voor succes en voor nog meer succes.”

   

  Mike de Jong en Marc Janssen, directie DPA People Group B.V.:

  “Enorm bedankt voor je inzet, Judith. In je eentje een heel team Zuid-Assers laten rondrennen. We hadden het zonder jou niet gekund. Bij de volgende overname bellen wij weer.”