Judith Schröder

  Advocaat

  Over Judith

  Judith Schröder is pragmatisch en recht voor de raap. “Mijn klanten willen gewoon een helder antwoord en de kortste route naar een oplossing. Dat past goed bij mij.”

  Judith is gespecialiseerd in bedrijfsoverdracht en geschillen binnen de onderneming. Ze haalt veel energie uit haar werk én het contact met klanten. Haar motto is dan ook: “Do what you love and love what you do”. Een zin die goed past bij Judith.

  Nevenfuncties

  • Lid van Vereniging Corporate Litigation
  • Lid van het bestuur van Stichting Nieuwe Bedrijvigheid Gelderland

  Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen
  • Grotius Academie

  Pieter Snoeijen, directeur Nutriplus BV:

  “Het was bijzonder om in zo’n hectische tijd met zo’n betrokken professional te werken. 24/7 een echte  strijder aan mijn zijde, die echter ook mij op zijn tijd in de spiegel liet kijken. Het is duidelijk, wie ik zal benaderen indien ooit nog nodig! Nogmaals, heel veel dank, Judith.”

  Robèrt Meijer, Managing Director Bol Corporate Finance:

  “De wijze waarop Judith Schröder de juridische ondersteuning heeft uitgevoerd voor onze gezamenlijke overnametrajecten sluiten perfect aan bij de wensen / ideeën / behoefte en de situatie waarin onze gemeenschappelijke relaties verkeren. Dit wederzijdse gevoel om samen voor onze relaties het maximale te willen bereiken is ons gemeenschappelijk vertrekpunt voor succes en voor nog meer succes.”

   

  Mike de Jong en Marc Janssen, directie DPA People Group B.V.:

  “Enorm bedankt voor je inzet, Judith. In je eentje een heel team Zuid-Assers laten rondrennen. We hadden het zonder jou niet gekund. Bij de volgende overname bellen wij weer.”

  publicatie

  Op Coca Cola zit ook geen octrooi

  Lees meer
  Judith Schröder
  Judith SchröderGepubliceerd op 1 juli 2015