Laurens Sjoerts

Advocaat | Advocatuur

Nijmegen - Prins Bernhardstraat 1

Stel een vraag aan Laurens
Laurens Sjoerts

Nuchter. Dat heeft vast met mijn geboorteplaats Groningen te maken. Ik ben Laurens Sjoerts en ik ben sinds 2012 advocaat, gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en faillissementsrecht.

Met een open en relaxte benadering zoek ik naar oplossingen voor diverse ondernemers. Dat is ook wat cliënten over mij zeggen. Ze vinden mij geen standaard advocaat, eerder een toegankelijke sparringpartner.

Daarnaast heb ik een sterk rechtvaardigheidsgevoel. Als een klant niet betaald wordt of een product (of dienst) geleverd krijgt dat niet aan de verwachtingen voldoet, gaat ik er vol voor. Daarbij komt mijn sportmentaliteit goed van pas.

In Amsterdam ben ik jarenlang curator geweest en heb ik in diverse grote faillissementen gewerkt. Ik ben dan ook de perfecte partner als je te maken krijgt met een curator of als een contractspartij failliet gaat.

Nevenfuncties

Lid van INSOLAD (Vereniging Insolventierecht Advocaten)
Lid van Junior Kamer Nijmegen

Rechtsgebiedenregister

Laurens heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied: Insolventierecht

Subrechtsgebied: Faillissement en Surseance van betaling

Deze registratie verplicht Laurens om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Expertises

Twee vragen aan Laurens

  • Ik ben een ervaren advocaat voor ondernemers, gespecialiseerd in (complexe) incassogeschillen, financiering en zekerheid en faillissementsrecht.

  • De behoefte van de klant staat bij mij centraal. Wil de klant snel resultaat of heeft hij een lange adem en het onderste uit de kan. Hierbij is het belangrijk is de klant goed te informeren over zijn kansen en zo nodig zijn behoefte te sturen.

Duidelijk Hekkelman.