Leon Verstappen

Kantooradviseur

Nijmegen - Oranjesingel 41

Stel een vraag aan Leon
Cover voor

Ik ben Leon Verstappen. Al sinds 1 oktober 1991 werk ik voor Hekkelman. In het begin als kandidaat-notaris en sedert mijn benoeming tot Hoogleraar privaatrecht, in het bijzonder notarieel recht aan de Rijsuniversiteit te Groningen op 1 december 1998, als kantooradviseur. Zie ook voor wat ik allemaal doe: https://www.rug.nl/staff/l.c.a.verstappen/.

Op kantoor houd ik mij bezig met de ontwikkeling van know how op het terrein van het familierecht. Ik zorg dat allerlei ontwikkelingen in wetgeving, rechtspraak en literatuur ook op de werkvloer terecht komen en toegepast worden.

Als wetenschapper aan de Rijksuniversiteit Groningen, adviseur voor kantoor en raadsheer-plaatsvervanger in de familiekamer van het Gerechtshof te Den Haag, ben ik gewend om vanuit verschillende perspectieven het familierecht te beoefenen. Die jarenlange ervaring geef ik door aan de werkvloer en van diezelfde werkvloer krijg ik mee wat er zoal speelt in de notariƫle praktijk van het familierecht. De klanten profiteren uiteindelijk van die wisselwerking.

Duidelijk Hekkelman.