Lisanne Veerbeek

    Advocaat

    Over Lisanne

    Lisanne Veerbeek is sinds 2016 advocaat en heeft zich vanaf het begin toegelegd op het ondernemingsrecht. Zij is gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemers bij het aan- en/of verkopen van bedrijven. Dit is een van de meest positieve rechtsgebieden, waarbij vaak alle partijen blij zijn met de uitkomst van de onderhandelingen. “Het leuke aan het begeleiden van deze – voor de meeste ondernemers once-in-a-lifetime – ervaring is dat je iedere keer met een andere ondernemer aan tafel zit uit een andere branche. In een korte tijd leer je de ondernemer en de onderneming goed kennen.”

    Bij geschillen binnen een onderneming staat zij de ondernemers bij. Als bestuurders of aandeelhouders er samen niet langer uit komen, kan het goed zijn als Lisanne met een frisse blik meekijkt. Daarbij stelt zij het belang van de onderneming voorop, maar schuwt zij zich niet om oplossingen aan te dragen die niet voor de hand liggen.

    Lisanne wordt door haar klanten omschreven als direct en to-the-point. Haar adviezen zijn duidelijk en kort. Waar nodig zal zij voor haar klant strijden om tot het beste resultaat te komen.