Manon de Groot

Advocaat

Nijmegen - Oranjesingel 1

Stel een vraag aan Manon
Manon de Groot

Ik ben Manon de Groot en werk met veel plezier als advocaat binnen de sectie Overheid & Vastgoed bij Hekkelman. Ik houd me bezig met het Europese en Nederlandse aanbestedingsrecht en het civiele vastgoedrecht.

Op het gebied van het aanbestedingsrecht adviseer ik aanbestedende diensten en inschrijvers over alle facetten van een aanbesteding in verschillende sectoren. Daarnaast adviseer ik overheden, ontwikkelaars, ondernemers en particulieren binnen de civiele vastgoedpraktijk over uiteenlopende vraagstukken. Denk hierbij aan projectontwikkeling, vastgoedcontracten, aanneming van werk, de bouw en (ver)koop van onroerende zaken en maatschappelijke en commerciële (ver)huur.

Door de combinatie van deze twee dynamische rechtsgebieden, kan ik mijn cliënten ook optimaal adviseren bij overlappende vraagstukken. Ik streef in mijn werk naar duidelijkheid en praktische oplossingen voor de cliënt. Betrokkenheid, laagdrempelig contact en oog voor detail staan hierbij centraal.

Expertises

Twee vragen aan Manon

  • Ik adviseer aanbestedende diensten en inschrijvers over het Europese en Nederlandse aanbestedingsrecht en voorzie overheden, ontwikkelaars, ondernemers en particulieren van advies over uiteenlopende vraagstukken op het gebied van het civiele vastgoedrecht. Natuurlijk sta ik hen ook bij als het op een procedure aankomt.

  • Mijn werkwijze is gestructureerd en pragmatisch. Met mijn oog voor detail en betrokkenheid ga ik altijd voor het beste resultaat met en voor mijn cliënten. Ik vind het belangrijk om gecompliceerde zaken in begrijpelijke taal te verwoorden, zodat de cliënt wordt voorzien van een duidelijk en praktisch advies.