Ik ben Marco Witmer en ik ben sinds 2013 werkzaam in het notariaat. In 2022 heb ik de overstap gemaakt naar Hekkelman. Hier houd ik mij vooral weer bezig met onroerend goed in bredere zin.

Ik ben ondernemend en pragmatisch ingesteld. Ik denk graag actief mee om kansen en risico’s tijdig te signaleren. Dit zorgt ervoor dat ik graag kijk naar het totaalplaatje en zoek daarbij op een pragmatische wijze met mijn cliënt naar een optimale oplossing.

Op dit moment weten we dat in de komende jaren enorm veel gebouwen nog  verduurzaamd moeten worden. Zowel bedrijfspanden, kantoren als woningen. Het structureel verduurzamen van vastgoed vraagt om het afbouwen van gebruik van gas en het gebruik van nieuwe energiebronnen, zoals bodemenergie en elektriciteit. Deze veranderingen brengen vaak ingewikkelde vragen met zich mee. Hoe zorg je niet alleen voor technisch goede oplossingen maar hoe bouw je juridisch gezien voldoende waarborgen in die toekomstbestendig zijn? Ik denk graag mee met mijn cliënten en help de knelpunten op te lossen.

Expertises

Twee vragen aan Marco

  • Ik houd mij vooral bezig met onroerend goed. Het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan nieuwbouwprojecten, verkoop en koop van vastgoed en juridische structurering van collectieve duurzame energiesystemen zoals WKO-systemen, zonneparken en windparken.

  • Ik ben een teamplayer en werk graag samen complexe vraagstukken uit. Zowel met collega's als door actief mee te denken met mijn cliënten.

Duidelijk Hekkelman.