Marie-Anna Bullens

Advocaat

Nijmegen - Oranjesingel 1

Stel een vraag aan Marie-Anna
Marie-Anna Bullens

Ik ben Marie-Anna Bullens, advocaat sinds 2010 en sinds 2017 verbonden aan Hekkelman advocaten. Ik heb een advies- en procespraktijk op het gebied van omgevingsrecht, onteigeningsrecht, grondexploitatie en planschade/nadeelcompensatierecht. Mijn cliënten zijn hoofdzakelijk overheden. Daarnaast sta ik met veel plezier commerciële partijen bij zoals projectontwikkelaars, ontwikkelaars in het recreatievastgoed en duurzame energie ontwikkelaars.

Het leuke van mijn werk als advocaat vind ik de combinatie tussen vakinhoudelijk werken en de adviserende rol die ik voor mijn cliënten inneem. Ik zie mezelf als inhoudgedreven. Dit in combinatie met mijn oprechte interesse in mijn cliënt, maakt mij vaak van toegevoegde waarde in een procedure of tijdens onderhandelingen.

Cliënten vinden mij gemakkelijk benaderbaar en praktisch. Met mijn kennis en ervaring binnen mijn rechtsgebied kan ik cliënten vaak snel en op pragmatische wijze verder helpen, soms is een telefoontje al voldoende. Ik hou van duidelijke adviezen waarmee mijn cliënten ook echt iets kunnen. Ik word enthousiast van het vertalen van ingewikkelde juridische materie in begrijpelijke taal voor mijn cliënten, de rechter of wederpartij. Transparantie staat bij mij hoog in het vaandel en ik vind het dan ook belangrijk om mijn cliënten vooraf duidelijk te maken waar ze aan toe zijn.

Rechtsgebiedenregister

Marie-Anna heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied: Omgevingsrecht

Subrechtsgebied: Ruimtelijk bestuursrecht

Deze registratie verplicht Marie-Anna om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Expertises

Twee vragen aan Marie-Anna

  • Omgevingsrecht, onteigeningsrecht, grondexploitatie en planschade/nadeelcompensatierecht

  • Betrokken en oplossingsgericht