Maud Swinkels

Kandidaat-notaris

Nijmegen - Oranjesingel 41

Stel een vraag aan Maud
Maud Swinkels

Mijn naam is Maud Swinkels en ik ben begonnen bij Hekkelman als werkstudent tijdens mijn tweede jaar van de studie Notarieel Recht. Gedurende mijn masteropleiding ben ik gegroeid naar de rol van juridisch medewerker. Nu ik mijn master heb afgerond, sta ik klaar om als kandidaat-notaris aan de slag te gaan op het gebied van personen- en familierecht. Binnen deze sectie zal ik me vooral toeleggen op zaken als huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, (levens)testamenten en nalatenschappen.

Wat ik zo mooi vind aan ons vak, is de mogelijkheid om cliënten gericht advies te geven en samen met hen de best passende oplossingen te vinden voor hun situatie en wensen. Ik ben iemand die graag anderen helpt. Dit uit zich niet alleen tijdens adviesgesprekken, maar ook in het bieden van extra uitleg wanneer nodig, om ervoor te zorgen dat alles helder is voor de cliënt.

Bovendien hoop ik met een frisse blik te kunnen kijken naar zaken die binnen het kantoor als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Expertises

Twee vragen aan Maud

  • Alles wat met bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden, samenlevingsovereenkomst, (levens)testamenten en nalatenschappen te maken heeft.

  • Ik streef ernaar een laagdrempelige sfeer te creëren met cliënten waardoor zij zich vrij voelen contact op te nemen voor vragen.

Duidelijk Hekkelman.