Max Beissel

Kandidaat-notaris

Nijmegen - Oranjesingel 41

Stel een vraag aan Max
Max Beissel

Ik ben Max Beissel en ben sinds oktober 2020 werkzaam bij Hekkelman. Eerst als juridisch medewerker op de sectie Onroerend Goed, maar inmiddels als kandidaat-notaris aangesloten bij de sectie Ondernemingsrecht. Die switch bevalt me goed. Dagelijks ben ik nu bezig met werkzaamheden waarbij de wens van de ondernemer centraal staat. Denk aan het oprichten van entiteiten (zoals bijvoorbeeld een B.V.), het wijzigen van statuten en het overdragen van aandelen. Ik haal daar veel voldoening uit. Het is erg uitdagend om de specifieke wensen van een ondernemer te vertalen naar een duidelijke juridische oplossing.

Expertises

Twee vragen aan Max

  • Ik heb vooral ervaring in het begeleiden en adviseren van (beginnende) ondernemers bij voor hen niet alledaagse processen en juridische kwesties.

  • Ondernemers willen door. Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn in de samenwerking daarom essentieel. Mijn manier van werken sluit daar goed bij aan. Ik blijf rustig, schakel snel en werk met een doel voor ogen. Samen zorgen we ervoor dat we zo snel mogelijk een pragmatische juridische oplossing vinden, die past bij de wensen van alle betrokken partijen.

Duidelijk Hekkelman.