Melanie Koster

  Kandidaat-notaris

  Over Melanie

  Melanie heeft gedurende haar loopbaan gedegen kennis opgedaan van het ondernemingsrecht: aan de kant van de ondernemer, als juridisch adviseur en nu ook aan de kant van de onafhankelijke notaris. De werkzaamheden zijn vooral gericht op het ondernemingsrecht.

  Melanie is verantwoordelijk voor de online oprichtingen van B.V.’s of stichtingen. Meegaan met het digitale tijdperk en toch de kwaliteit van het werk waarborgen is een essentieel onderdeel van haar werkzaamheden en komen overeen met de kernwaarden van Hekkelman. De snelheid en het gemak van internet combineren met kwaliteit, persoonlijk contact en meedenken met de klant.

  Ook voor andere werkzaamheden op het gebied van het ondernemingsrecht kan een ondernemer bij Melanie terecht, zoals aandelenoverdrachten, herstructureringen of omzettingen van een eenmanszaak naar een B.V. Uitgaan van de wens van de klant en meedenken over de beste manier om deze wens te realiseren. Korte lijnen met de klant en snel kunnen schakelen is voor Melanie heel belangrijk in een zaak.

  Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen