Myke Willems-Muller

  Advocaat

  Over Myke

  Als advocaat houdt Myke zich bezig met het adviseren en het procederen op het gebied van het huur- en onroerend goed recht. Denk hierbij aan het onderhandelen over de totstandkoming of beëindiging van huurovereenkomsten, huurprijsherzieningen, gebreken, renovaties en non-conformiteit. Ook het algemeen verbintenissenrecht en het goederenrecht komen aan bod. Tevens beschikt ze over kennis van opstalrechten, appartementsrechten, koop/verkoop en het burenrecht.

  Klanten omschrijven Myke als oplossingsgericht, sensitief, gestructureerd, enthousiast en meedenkend. “Ik ben betrokken bij de klant en zet mij in om het beste resultaat te halen, waarbij ik enthousiast word van een zoektocht naar de juiste oplossing. Ik vind het belangrijk om afspraken na te komen en een goede service te bieden.”

  Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen

  Myke heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  Hoofdrechtsgebied: Vastgoedrecht

  Deze registratie verplicht Myke om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.