Nathan Gradisen

  Advocaat

  Over Nathan

  Nathan Gradisen heeft jarenlang ervaring opgedaan bij een decentrale overheid. Hij hield zich voornamelijk bezig met vraagstukken binnen het openbare orderecht, zoals de toepassing van de Wet Bibob. Deze ervaring gebruikt Nathan nu om overheden zo goed mogelijk te adviseren. Hij ziet het als zijn taak om overheden weerbaarder te maken tegen criminele invloeden.

  Nathan heeft meer dan tien jaar gewerkt in een bestuurlijke organisatie, maar heeft ook acht jaar lang in de gemeentepolitiek gezeten, waarvan zes jaar als fractievoorzitter. Dat stelt hem in staat om niet alleen met een juridische bril te kijken, maar ook met een bestuurlijke en politieke bril. Of het nu gaat om een doorgewinterde specialist of een leek, en of het nu gaat om een ambtenaar, een bestuurder of een politicus: Nathan kan op alle niveaus meepraten, uitleggen en adviseren.

  Persoonlijk contact met zijn klanten is voor Nathan erg belangrijk. Deze benadering stelt hem in staat de behoefte van de klant zoveel mogelijk te begrijpen en zijn adviezen daarop aan te laten sluiten. Daarbij gaat Nathan oplossingsgericht en pragmatisch te werk. Hij is in staat scherpe analyses te maken op hoofdlijnen, maar ziet daarbij de belangrijke details niet over het hoofd. Zo krijg je van hem adviezen waar je echt wat aan hebt.

  Opleiding

  • Radboud Universiteit Nijmegen